emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

400 online'de Denenmiş 115-120 Vslik Server Files! 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Files A99'un Wslik Filesi Tavsiye Etmem.

Core ve CH Düşmesi Gibi Sorunları Var.
ilk başlarda düşmeler oluyordu günde 1 defa felan Source kaynaklı limit eklenmiş filese onu fixledim ben hocam düşme yok

Files A99'un Wslik Filesi Tavsiye Etmem.

Core ve CH Düşmesi Gibi Sorunları Var.

Şaka mısın? Ch düşerken yanın'da sen mi vardın? Ne yani core ve düşme sorunlarının çözümü yok mu direk pat diye konuya gelip bunu yazıyorsun soramaz mısın ilk? Bu kadar ön yargılı olmanda ki amacı anlayamadım.

Wslik bir sf de damage olmazsa o sf çöptür bu wsliğin kuralıdır adamlar direk oyuna girip savaşmak istiyor, İstediği karakter diğer karakterlerden düşükse ne anlarsın bu işten sen oyun belki de bu yüzden kapandı?

full client upload edebilirmisiniz ?
yada packi hangi tr içine atıyorsun çalıştıramadım da :D

Sorun nedir?

Şaka mısın? Ch düşerken yanın'da sen mi vardın? Ne yani core ve düşme sorunlarının çözümü yok mu direk pat diye konuya gelip bunu yazıyorsun soramaz mısın ilk? Bu kadar ön yargılı olmanda ki amacı anlayamadım.

Wslik bir sf de damage olmazsa o sf çöptür bu wsliğin kuralıdır adamlar direk oyuna girip savaşmak istiyor, İstediği karakter diğer karakterlerden düşükse ne anlarsın bu işten sen oyun belki de bu yüzden kapandı?

Sorun nedir?
Filesten görüntü atarmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri