Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Malesef iconlar, itemler, kostümler hala olmuyor ve bir sorun ile karşılaştım ctrl+g ye basınca oyunda yeniliyor binek yok ama etraftaki npcleri görünmez yapıyor.verdiğim rootu editle gir oyuna düzelmiş olur
Hoca Lucas2 2018-2019 Server Files demiş zaten 2020 Filesi dememiş arkadaş.filesi inceledim sorunsuz kuruldu fakat arkas2 ve lucas2 uzaktan yakından alakası yok lucasın filesi
filescimcomda satılıyor' name deger omega files
Paylaşım için teşekkürler ..
Client login ekranında ki resimlerin bulunduğu yeri bilen veya bulabilen var mı acaba ( login_screen_1 ) gibi resimler olması gerekmiyor mu örneğin ben editleyip kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum.. ( locale_tr.eix ve locale_tr.epk) dan çekmediğine kanaat getirdim
Clientteki tek sorunum bu kaldı..
Client login ekranında ki resimlerin bulunduğu yeri bilen veya bulabilen var mı acaba ( login_screen_1 ) gibi resimler olması gerekmiyor mu örneğin ben editleyip kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum.. ( locale_tr.eix ve locale_tr.epk) dan çekmediğine kanaat getirdim
Clientteki tek sorunum bu kaldı..
Son düzenleme:
İntrologin içinden bak eğer değişiyorsa her clienti açtığındaPaylaşım için teşekkürler ..
Client login ekranında ki resimlerin bulunduğu yeri bilen veya bulabilen varmı acaba ( login_screen_1 ) gibi resimler olması gerekmiyor mu örnegin ben editleyip kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum..
İntrologin içinden bak eğer değişiyorsa her clienti açtığında
teşekkür ederim cevap için fakat sorunu buldum ... normalde locale dosyası olması gereken dosyalar mt2_locale şeklinde yapılmış aynı sorunu yaşayan arkadaşlar mt2_locale.eix dosyası içinden değiştirebilirler...
şuan tüm itemeleri pack a ekliyorum eksik tga felan komple halledildi kısa süre içinde biten pack ı paylaşacağım pack için ayrıyeten zaman harcamayın..
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)