shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle
[Metin2Web] < Lucas2TR Server Files 2018-2019 >

[Metin2Web] < Server Files 2018-2019 > 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

verdiğim rootu editle gir oyuna düzelmiş olur
Malesef iconlar, itemler, kostümler hala olmuyor ve bir sorun ile karşılaştım ctrl+g ye basınca oyunda yeniliyor binek yok ama etraftaki npcleri görünmez yapıyor.

filesi inceledim sorunsuz kuruldu fakat arkas2 ve lucas2 uzaktan yakından alakası yok lucasın filesi

filescimcomda satılıyor' name deger omega files
Hoca Lucas2 2018-2019 Server Files demiş zaten 2020 Filesi dememiş arkadaş.

Paylaşım için teşekkürler ..

Client login ekranında ki resimlerin bulunduğu yeri bilen veya bulabilen var mı acaba ( login_screen_1 ) gibi resimler olması gerekmiyor mu örneğin ben editleyip kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum.. ( locale_tr.eix ve locale_tr.epk) dan çekmediğine kanaat getirdim :)

Clientteki tek sorunum bu kaldı..

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler ..

Client login ekranında ki resimlerin bulunduğu yeri bilen veya bulabilen varmı acaba ( login_screen_1 ) gibi resimler olması gerekmiyor mu örnegin ben editleyip kendi sunucumun ismini yazmak istiyorum..
İntrologin içinden bak eğer değişiyorsa her clienti açtığında

İntrologin içinden bak eğer değişiyorsa her clienti açtığında

teşekkür ederim cevap için fakat sorunu buldum ... normalde locale dosyası olması gereken dosyalar mt2_locale şeklinde yapılmış aynı sorunu yaşayan arkadaşlar mt2_locale.eix dosyası içinden değiştirebilirler...

şuan tüm itemeleri pack a ekliyorum eksik tga felan komple halledildi kısa süre içinde biten pack ı paylaşacağım pack için ayrıyeten zaman harcamayın..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri