Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

BUNLAR NEREDEN GELDİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timeofcut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 909

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

odrXMQ.png
jqVqzr.png

METİN'DEN DÜŞENLER SAĞDA AYARLI OYUNA GELİNCE SOLDA GÖRÜYORSUNUZ SLOTLAR AŞIRI DERECE ÇÖP İTEM ATMAKTA VE İNFODAN BAKTIĞIMDA TONCA EŞYALAR VAR :)

Son düzenleme:
dediğim şekilde çözülmesi gerekiyor çünkü aynı şeyi bende yaşadım fakat cm silince düzelmişti gayet yada metinlerdeki itemleri yanlış eklemiş olabilirsin sys flnv arsa çözebilirz

demek istediğin şu sanırım cammon drop içinde silince itemleridemi göstermiyor diyorsun
COMMON DROP SLOTLARDA MAPLARDA BULUNAN SLOTLARDAN DÜŞEN İTEMLERİ BARINDIRMAKTADIR SİZ BANA O DOSYAYI SİLMEMİ İSTİYORSUNUZ FAKAT ONU SİLİNCE METİNLERDEKİ ÇÖP İTEMLER SORUNU DÜZELİYOR BU SEFERDE SLOTLARDAN DÜŞEN İTEMLERİ KALDIRMIŞ OLUYORUZ BUNA ÖRNEK VERECEK OLURSAK DÖNÜŞÜM KÜRELERİ BUNUN GİBİ BİR ÇOK VERİ SLOTLARDAN SİLİNMİŞ OLUYOR BUNA NE GİBİ ÇARE VAR
r0Zy93.png

METİNLERE EKLENEN İTEMLER DOĞRUDUR mob_drop_item TIKLA DEDİĞİNİZ İŞLEMİ YAPTIM FAKAT EKSTRA BİR SORUN DAHA OLDU METİNLERDEN ÇÖP İTEMLER KALKTI VE
VQvB0B.png
TAŞLAR YOKTUR
lQv4dQ.png
TAŞLAR VARDIR
hiç bir metine taş eklenmemiştir bu taşlar tam olarak nereden geldiğinide bilmiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri