- Konular
- 268
- Online süresi
- 4h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 409
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 60
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Harvard modeli ile yönetileceği söylenen sağlık temalı bir üniversite. Tınaztepe sağlık grubu bünyesinde kurulacaktır.
Misyonu
İzmir ve çevresinde sağlıkla ilgili politika belirleme ve uygulama süreçlerine liderlik eden, hizmet sunumunda ulusal kalite standartlarının yanı sıra uluslararası kalite standartlarını da yakalama konusunda kararlı; eğitim, araştırma ve topluma hizmet fonksiyonları bakımından öncü bir yükseköğretim kurumu olmak ve sorumlu, girişimci, düşünen, araştıran, akademik ve mesleki alanda başarılı bireyler yetiştirmektir.
İzmir Tınaztepe Üniversitesinin farklılaşma politikasına hizmet edecek nitelikleri;
Misyonu
İzmir ve çevresinde sağlıkla ilgili politika belirleme ve uygulama süreçlerine liderlik eden, hizmet sunumunda ulusal kalite standartlarının yanı sıra uluslararası kalite standartlarını da yakalama konusunda kararlı; eğitim, araştırma ve topluma hizmet fonksiyonları bakımından öncü bir yükseköğretim kurumu olmak ve sorumlu, girişimci, düşünen, araştıran, akademik ve mesleki alanda başarılı bireyler yetiştirmektir.
İzmir Tınaztepe Üniversitesinin farklılaşma politikasına hizmet edecek nitelikleri;
- Akredite Bir Sağlık Üniversitesi
- Bölge Üniversitesi
- Hemşeri İndirimi
- Başarı ve Kalite Odaklı Bir Burs Politikası
- Sanal Öğrenme Ortamı
- Yaşlanma Çalışmaları ve Geriatri
- Engellilere Yönelik Çalışmalar
- Sağlık Turizmi Ofisi
- Girişimci Üniversite Modeli
- Ortak Akademik Programlar
- İşletme, Girişimcilik, Sanat, Etik, Yönetim Meslek Hukuku ve Liderlik gibi alanlarda tüm bölümler için ortak dersler.