Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Diş Ağrısı

bizontaros

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
6
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Diş ağrısı, günlük hayatta karşı karşıya kaldığımız acil olarak çözüm aradığımız ağrıların ilk sırasında gelir.
Diş hekimine gidene kadar, bir şekilde diş ağrısını en azından dindirmek için doğal çözümler ararız . Heleki evde diş ağrısı için ağrı kesici bulamazsak işimiz daha zora girer.
Sızlayan dişi rahatlama , apseli diş ağrısı ya da uyutmayan diş ağrıları nın çözümü aslında çok yakınımızda evimizde olabilir. Diş ağrısının nedenleri çok fazla olabilir
ancak uzmanların söylediği tavsiyeleri dinleyerek bu sorunları çok kolay ve hızlı şekilde çözebilirsiniz.Bunun için sitemize göz atmayı unutmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@ArchitectMan bu dişle ilgili yazıları görünce neden hep aklıma sen geliyorsun? Aklıma geldikçede sevgilerimi iletiyorum sana.
evillol.gif

@ArchitectMan bu dişle ilgili yazıları görünce neden hep aklıma sen geliyorsun? Aklıma geldikçede sevgilerimi iletiyorum sana.
evillol.gif
Lanet olsun diş ağrısına uyandım bugün ??‍♂️ Bize diş konusu yasak olsun vallaha ızdırap çekiyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri