noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

VFS dosya sistemi ve pack kilitleme 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, Bir süre önce satışını yapmak için hazırlamış olduğum yeni bir dosya sistemini paylaşmak istedim. Anlatım eksik ya da sizde ekli olmayan kısımları içerebilir, temiz bir source üzerinde denemedim. Eksik ya da yanlış kısım varsa konu üzerinden paylaşabilirsiniz. Sistemi sadece Visual studio 2017 ve 2019 üzerinde denedim C++17 gereksinimi olduğundan dolayı diğer sürümlerde çalışmayacaktır, daha eski bir sürüm kullanıyorsunuz boş yere denemeyin.

Anlatım:
içerisindeki dosyalardaki anlatılan adımları uygulayın.

Archiver/config.json dosyası içeriğini kendi pack düzeninize göre düzenleyin.
Client Source/UserInterface/UserInterface.cpp içerisindeki packFiles vector içeriğini kendi pack düzeninize göre düzenleyin.

Archiver/VFSPropertyGenerator.exe dosyası ile PropertyList.json dosyası oluşturun. Property dosya dizinini ilk argüman olarak vermeniz gerekiyor.
Oluşturulan PropertyList.json dosyasını root packinizin içerisine atın.

config.json dosyasının içeriğini düzenledikten sonra packlerinizi archiver ile oluşturabilirsiniz.
Yeni oluşturulan .vpf uzantılı packlerinizi pack klasörüne atın daha sonra kullanmaya başlayabilirsiniz

Örnek dosya yapısı:
ViGu7n.png

Source kodları:
Anlatım virustotal:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

packların klasör yapısı foxfs de ki (klasör/dosyalar) gibi mi olacak yoksa direk orjinal pack klasör yapısı (klasör/ymir work/ui/dosyalar, klasör/locale/tr/dosyalar) gibimi?

hazırlarken rubinumun packlerini kullandım direk ordaki yollara uygun şekilde hazır config mevcut onun dışında düzenlemek istersen config üzerinden hangi klasörün hangi sanal dizine açılacağına kadar değiştirebilirsin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri