Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

⭐⚔️⭐Uzun Soluklu İş Arkadaşı Arayanlar Ve Global Server Düşünenler İçeriye Davetlisiniz 🔥🔥🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HarunCsknn

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
930
Online süresi
1ay 19g
Reaksiyon Skoru
698
Altın Konu
14
Başarım Puanı
257
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 11 Gün
MmoLira
4,272
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : Harun

Soyadınız : ---

Yaşınız : 22

Yaşadığınız Yer : Mersin

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 9 Farklı Serverda Görev Yaptım. En son görevim yabancılara ait bir sunucuda GA'lıktı. Ek olarak Forum düzenine ve konu açmada gayet iyiyimdir.

Günlük Online Süreniz : İnternetin ve Elektriğin Kesilmediği Sürelerde Günümün Çoğunu Oyuna Ayırabilirim. İstisnai durumlarda geceleri de ek görev yapabilirim.

Özellikleriniz : Diksiyonum ve Yazma Dilim Gayet Akıcı ve Nettir. Global Server Düşünen Kişiler İçin İngilizce Yazma ve Okuma Seviyem Native Seviyesidir.

İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : omer.harun.coskun@gmail.com / Türkmmo Özel Mesaj /

Diğer / Ek :
Beraber Çalışacağım Arkadaşlar İçin Lütfen Bu Yazdıklarımı Okumalarını Tavsiye Ederim. Öncelikle 1 Ay Zevk İçin Serverı Açmış Ve İlgisiz Bırakacak Kişiler Lütfen Benimle İletişim Kurmasın. Serverın Barınacağı Host Hizmeti Büyük Ve Güvenilir Bir Firma Olması Gerekmektedir. Server'in Hile Koruması Güçlü Olmalıdır ki Sonradan Güvenlik Sorunları Yaşanmaması İçin Önemlidir. Beraber İş Yapacağım Kişiler Önce Birbirimize Karşı Net Ciddi Bir Tavır Sergilemesi Gerekmektedir Sonradan Kardeş Gibi Olduğumuzda Abartı Olmadan Birbirimizle Gayet Samimi Bir Şekilde Konuşup Sohbet Edebiliriz. Birbirimizden Bağımsız ve Habersiz İş Yapılması Durumunda Büyük Sorunlar Yaşayabiliriz O Yüzden Koordine Bir Şekilde Çalışmak Faydalı Olacaktır. Serverinde İtem Yang Gibi Gizli Bir Satış Durumu Asla Söz Konusu Olmayacaktır. Hatta Bunun İçin Server de İlk Başta Yetkisiz Gm Olarak Başlayabilir Ve Kısa Bir Süre Geçtikten Sonra Yetkilerimi Alabilirim Bu Karşılıklı Güven Belirtisi ve Kazanç İçin Gayet Uygun Bir Uygulama Olacaktır. Oyunculara Karşı Ciddi Ve Saygılı Bir Şekilde Konuşacak ve Taviz Verilmeyecektir. Yöneticinin Verdiği Komut Doğrultusunda Hareket Eder ve Kendi Başıma Bir İş Yapmam.
OYUNUN İÇİNDEKİ DOSYALARA KARIŞMAM. Sadece Oyundaki Oyuncuların Sorunlarını Çözmeye ve Bugları Tespit Edip Gerekli Müdahaleyi Yapmak ve Event Gibi Oyuncuları Zamanını Eğlendireceği Çeşitli Etkinlikleri Sadece Yönetici İzin Verirse Yaparım.

Diğer Ek 2: Yabancı dilim son çalıştığım server sayesinde Native [ Ana Dil ] seviyesine yükseltmiş bulunmaktayım. GM'lik ve Yönetim hakkındaki tutum ve bilgimi ölçmek isteyenler için bu konumda verimli nasıl çalıştığımı da anlatmış bulunmaktayım.

Önemli Bilgi: Kurumsal değer barındıran oyunlarda görev almayı kabul ediyorum. Daha adı karar verilmemiş veya Files'ı bile bozuk olan kişiler lütfen iletişim kurma zahmetine girişmesinler.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Konu sahibi isteği üzerine düzenlenmesi için aktif edildi.

Güncel. Çekinmeden bilgi almak için iletişim adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.

Güncel güvenilir işini iyi yapan birisi

Güncelleme. Elimden geldiğince dönüş yapıyorum. Çekinmeyin buyrun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri