Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ekran kartı sürücüleri nasıl internetten indirilip kurulur? | Cevabı İçin Tıkla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir.CANPOLAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 403

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Çözüm
19
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
1,503
Altın Konu
15
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
332
MmoLira
1,605
DevLira
41
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[Eror::mGXD.Init(3)], [Eror::ApplicationInit()] hatası, bilgisayarın oyunu çalıştıramama hatası ve daha birçok hata ekran kartı sürücüsünden dolayı kaynaklanmaktadır. Bu konu içerisinde size NVIDIA ve ATI ekran kartlarının sürücülerini yüklemeyi ve güncelleştirmesini anlatacağım.

NVIDIA Ekran Kartı İçin
Yükleme ve Güncelleştirme

Birinci Etap: adresine girin.

Karşınıza gelen bu ekrandaki işaretlediğim yerdeki "Download Drivers" adlı butona tıklayınız.

İkinci Etap: Ekran kartı modelini, işletim sistemini ve yükleme dilini seçin. Lütfen bu adımda dikkatli seçim yapın ve "Search" butonuna tıklayın. Ayrıca resimin altında bulunan "Graphics Drivers" adlı butona tıklayıp ekran kartı modelinizi ve işletim sisteminizi otomatik taramasını sağlayabilirsiniz ancak bu özelliği şahsen tavsiye etmiyorum.

Üçüncü Etap: Kullanıcı sözleşmesini kabul edip "Download Now" butonuna tıklayın.

Dördüncü Etap: Önünüze yeni bir download penceresi açılacak ve dosyayı nereye kayıt edeceğinizi soracaktır. Eğer download linki açılmaz ise resmin üst kısmında bulunan "Click here" butonuna tıklayıp dosyayı kayıt edebilirsiniz.

Beşinci ve Son Etap: İndirdiğiniz kurulum dosyasını bilgisayarınıza sıradan bir oyun kurar gibi kurun. Eğer ki yanlış sürücüyü indirdiyseniz bir uyarı mesajı alacaksınız ve kurulum işlemine devam edemeyeceksiniz. Eğer bu hatayı aldıysanız lütfen ekran kartı modelini ve işletim sistemini doğru girdiğinizden emin olun.

ATI Ekran Kartı İçin
Yükleme ve Güncelleştirme

Birinci Etap: adresine girin. İşletim sistemini ve ekran kartı modelini dikkatli/doğru bir şekilde seçip "GO!" adlı butona tıklayınız.

İkinci Etap: İşaretlediğim yerdeki "Download" adlı butona tıklayın.

Üçüncü ve Son Etap: İndirdiğiniz kurulum dosyasını bilgisayarınıza sıradan bir oyun kurar gibi kurun. Eğer ki yanlış sürücüyü indirdiyseniz bir uyarı mesajı alacaksınız ve kurulum işlemine devam edemeyeceksiniz. Eğer bu hatayı aldıysanız lütfen ekran kartı modelini ve işletim sistemini doğru girdiğinizden emin olun.

Yapamadığınız veya takıldığınız bir nokta olursa buradan sorunuz, yardım olmaya çalışacağım...

İyi oyunlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri