Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Avc1 (Metin ve Level botu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farukbatakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 152
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardesım avcı botu ruya2 de bır turlu calıstıramadım launcherdan clıentı secıyorum başlatıyorum oyun acılıyor ama hıle ekranı gelmıyor yapamadım bır turlu yardımcı olursan sevınırım

kardesım avcı botu ruya2 de bır turlu calıstıramadım launcherdan clıentı secıyorum başlatıyorum oyun acılıyor ama hıle ekranı gelmıyor yapamadım bır turlu yardımcı olursan sevınırım
Olabilecek en büyük iki ihtimal:
1. Hatayı soldan avc1 i seçerken yapıyorsun.
2. Hatayı Rüya2 patcher seçiyorsun ama client patcher checkboxlarından patcher yerine clienti seçili bırakıyorsun.

rüya 2 ye güncelleme gelince hile açılıyo ama hemen soru işareti hatası verip oyun kapanıyor güncellermisin lütfen

rüya 2 ye güncelleme gelince hile açılıyo ama hemen soru işareti hatası verip oyun kapanıyor güncellermisin lütfen
Hileyi erken açıyorsun gelen mesaj kutusuna oyun ekranı gelince bas, güncelleme gelse bile kolay kolay fix olmaz.
Ayrıca oyun gene bakıma girdi xd
odrdzm.png

oyun açılıyor sonra uyarı mesajı geliyor 20 saniye bekleyip basıyorum gene soru işareti hemen geldiği gibi basıyorum gene soru işareti acaba windows 7 kullandığım için olabilirmi güncellemeden önce erken bassamda sorunsuz açılıyordu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri