Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
GÜNCEL GLADIATUS BOT - 17.11.2020
KAYIT OLDUĞUNUZ ZAMAN OTOMATİK OLARAK 2 GÜN BEDAVA DENEME SÜRÜMÜ HESABINIZA TANIMLANIR!
BOT ÖZELLİKLERİ (BOT TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİNE SAHİPTİR)
- Sınırsız Multi : İster aynı lobby'deki hesaplarınızı, isterseniz farklı hesaplarınızı aynı anda bot ile çalıştırabilirsiniz.
- Proxy : Aynı ildeki hesaplarınızın banlanmaması için proxy ile bağlanmanıza olanak sağlar.
- Keşif Seferi : Belirlediğiniz bölgede belirlediğiniz düşmana otomatik olarak saldırır.
- Zindan : Belirlediğiniz bölgede, belirlediğibiz seviyedeki düşmanlara otomatik olarak saldırır.
- Arena : Belirlediğiniz özelliklere göre Provinciarum veya Normal arenada düşmanlarınıza saldırır.
- Sirk Turma : Belirlediğiniz özelliklere göre Provinciarum veya Normal sirk turmada düşmanlarınıza saldırır.
- Can Yenileme : Belirlediğiniz sandıklardaki yemekleri, belirlediğiniz can aralığında otomatik olarak yer.
- Eğitim : Belirlediğiniz özellikleri, belirlediğiniz altın miktarına göre otomatik olarak eğitir.
- Çalışma : Belirlediğiniz durumlara göre otomatik olarak işe gider.
- Görev : Belirlediğiniz görev çeşitlerini otomatik olarak tamamlar, yeniler ve yeni görevler ister.
- Gecikme : Sizi taklit etmek amacıyla istediğiniz saniye aralığındaki gecikmeleri yukarıdaki özelliklere uygular böylece bot bir insan gibi görünür.
- Antiban : Belirlediğiniz şartlar gerçekleştiğinde oyundan çıkarak belirlediğiniz süre kadar bekler böylece ban yeme olasılığınız çok azalır.
- Müzayede : Belirlediğiniz itemlara belirlediğiniz müzayede salonu zamanında teklif verir.
- İttifak Kasa : İttifakınızla birlikte ortak kasa yapmanıza olanak verir.
- Müzayede Kasa : Müzayede, satıldığında değeri düşmeyecek itemlara teklif vererek paranızı korumanızı sağlar.
- Dökümhane : Belirlediğiniz sandıklardaki itemları otomatik olarak eritir.
- Zamanlı İşlemler : Belirlediğiniz zamana göre bilgisayarı kapatmak gibi işlerinizi sizin yerinize görür.
- Otomatik Bağlantı : Oyun hesabınızın oyundan düşmesi gibi durumlarda otomatik olarak oyuna tekrar bağlanır.
- Canlı Destek Menüsü : 7/24 canlı destek ile bot üzerinden anlık iletişim kurabilmenizi sağlar.
✯ BOT SADECE WINDOWS 10 İŞLETİM SİSTEMİ İLE ÇALIŞIR.
✯ Resmi website adresimiz :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'dur. ✯ Bot sizi birebir taklit eder dolayısıyla anlaşılmanız güçtür. Fakat özellikleri 24 saat kullanırsanız, anti-ban ve gecikme özelliklerini aktif etmezseniz risk artar.
✯ Güncellemeler otomatik olarak yüklenir.
✯ Discord adım Rexador#7899 iletişim için arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz veya aşağıdaki discord sunucu linkimizden direk sunucumuza dahil olabilirsiniz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yeni sistemi tamamladım sayılır arkadaşlar kusurabakmayın anca vakit buldum. Bugün en geç yarın yayınlanmış olur bot lütfen konuyu takip edin
güncelleme yarın öğleden sonra yayında olur arkadaşlar.
V1.7.1 güncellendi hata bildirimlerinizi buradan veya discorddan yapabilirsiniz. İyi oyunlar!
çalışıyorum hocam sistem otomasyonu bozuyor ne kadar sürer fikrim yok takipte kalın lütfen
Hocam aksama dogru update vericem w7 ve w8 icin beklemede kalin.bu hatanın aynısını bende alıyorum win 7 kullanıyorum ve wındosw edge wın 7 lerde ındırlemıyor dıye bılıyorum baska nasıl cozerız bu sorunu
hocam sabah saatlerinde hostingden bakım bildirimi geldi ben şuan kontrol ettim sorunsuz çalışıyor @alivelialiverdi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)