berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Zagre İtem Proto Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timeofcut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar item protoyu açıyorum 1.adımda item_proto_dump 2.adımda txt oluştururken oluşturduğumuz txt 1kb oluyor yani içi boş bunu alıp 3 adımda txt sürüklüyorum sunucuya atıyorum sunucu acılmıyor hatayı 2 adımda yapıyor anlamadım gitti biri yardım etsin

RESİM: https://i.hizliresim.com/RgYlnY.png https://i.hizliresim.com/86g7Y1.png KONU ACİLDİR ARKADAŞLAR

Çözüm;

Çözüm basit yapayan arkadaşlar için item_proto_dump üsteki kodların başlamadığı kısımı silsinler üst bölümdeki silsinler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Böyle bir ekran almaktayım
Mevcut dosyaları bende txtden item_protoya dönüştürünce dönüştürmüyor. MobProto orjinal dosyası mevcut nasıl yapabilirim onun üzerinden anlatabilir misiniz?
zagre.png
Dump proto mevcutsa elinizde o kullandığınız programa gerek yok. Orijinal txt dosyalarında düzenleme yaptıktan sonra dump'larsınız. Ardıdan locale_tr'nin içine atarsınız hepsi bu kadar.

yani item_proto_dump notepadd ile dosyasını düzenliyip locale.tr içerisine öyle atıp paketleyip pack içine atıp sonrada navicattaki itemprotoyu düzenlememi gerek

sen çok yanlış anlıyorsun veya ben anlatamıyorum itemprotuyu bu dosya ile açıyorum bana dump proto veriyor onu kapatmak için program lazım

Sen bilmiyorsun sanırım. Bir wolfman karakteri bile olsa oyunda, bir kuşak sistemi bile olsa oyunda dump proto'dan geçer iş. Dump proto'ya kodlar girersin sonra visual studio ile build edip o dump protoyu kullanırsın. O sana özel olur. Yani filese özel olur. Senin kullanmaya çalıştığın dump proto ise 2015 yılına ait ve hiç bir güncelleme kodları ekli değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri