InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

Naria2 hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aegon0316
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

aegon0316

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
3s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
33
MmoLira
44
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam yetkililer taşıyabilir tam olarak bilgim yok sorunuma gelecek olursak naria2 serverine başlamak istiyordum oyunun resmi sitesinden 2mblık(ilginçtir) bir dosya indirdim ki tek download linki oydu kurduktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum oyunu eksik indirdiğimi biliyorum ama orijinal sitesinden indirdim ve tek link de buydu yardımcı olun lütfen

NWkqlA.png

Sunucu Pack Yanlış yüklenmiş sanırım Nari2.bin dosyası eksik tekrar indir veya oyunun facebook vs sayfalarında bu dosyayı adminlerden isteyip klasore atarsan cözülür.

Sunucu Pack Yanlış yüklenmiş sanırım Nari2.bin dosyası eksik tekrar indir veya oyunun facebook vs sayfalarında bu dosyayı adminlerden isteyip klasore atarsan cözülür.
Oyunu kendi sitesinden 4 kere indirdim ama adminlerden dosya istesem iyi olur benden kaynaklı bir sorun gibi gözükmüyor sanırım

Sıkıntısı bu cözersin Merak etme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri