- Konular
- 1
- Online süresi
- 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam yetkililer taşıyabilir tam olarak bilgim yok sorunuma gelecek olursak naria2 serverine başlamak istiyordum oyunun resmi sitesinden 2mblık(ilginçtir) bir dosya indirdim ki tek download linki oydu kurduktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum oyunu eksik indirdiğimi biliyorum ama orijinal sitesinden indirdim ve tek link de buydu yardımcı olun lütfen
- Konular
- 445
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 21m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 460
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 208
- MmoLira
- 355
- DevLira
- 0
Sunucu Pack Yanlış yüklenmiş sanırım Nari2.bin dosyası eksik tekrar indir veya oyunun facebook vs sayfalarında bu dosyayı adminlerden isteyip klasore atarsan cözülür.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
Oyunu kendi sitesinden 4 kere indirdim ama adminlerden dosya istesem iyi olur benden kaynaklı bir sorun gibi gözükmüyor sanırımSunucu Pack Yanlış yüklenmiş sanırım Nari2.bin dosyası eksik tekrar indir veya oyunun facebook vs sayfalarında bu dosyayı adminlerden isteyip klasore atarsan cözülür.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)