Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ABRA2 SERVER DOSYALARI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sitenden gereklı ızınlerı verdın mı ?

Biraz açar mısın bahsettiğin izni? İzinle alakası olduğunu sanmıyorum web sayfasına ulaşılamıyor diyor ama belki bu da benim noksanımdır, cevabını bekliyor olacağım.

Biraz açar mısın bahsettiğin izni? İzinle alakası olduğunu sanmıyorum web sayfasına ulaşılamıyor diyor ama belki bu da benim noksanımdır, cevabını bekliyor olacağım.
Yok şöyle bir durum var ben ilk bunu bu şekilde ayarladığımda benimde sitem açılmamıştı ve sonradan webmeriç panelde oynama yaparak sorunu çözmüştü yani tamanen panelden ayarlanmıştı php bilgim pek olmadığından sana açıklama yapamıyorum ama webpanel kısmından bir arkadaşa sorarsan yardımcı olacaktır

Yok şöyle bir durum var ben ilk bunu bu şekilde ayarladığımda benimde sitem açılmamıştı ve sonradan webmeriç panelde oynama yaparak sorunu çözmüştü yani tamanen panelden ayarlanmıştı php bilgim pek olmadığından sana açıklama yapamıyorum ama webpanel kısmından bir arkadaşa sorarsan yardımcı olacaktır

İki ayrı sorun var, biri 6 ch açılmıyor 24 GB ram benim makine. 4 ch açıyor 5 ve 6 yı açmıyor. Bir diğer sorun ise kapatma işlemi gerçekleştirmiyor chleri kapatamıyorum. Bunlara da cevap verirsen çok sevinirim.

İki ayrı sorun var, biri 6 ch açılmıyor 24 GB ram benim makine. 4 ch açıyor 5 ve 6 yı açmıyor. Bir diğer sorun ise kapatma işlemi gerçekleştirmiyor chleri kapatamıyorum. Bunlara da cevap verirsen çok sevinirim.
16 gblik makinede 6 ch açtık defiğin sorun olmamalı baslat sh ile baslat oyunu diğer sorunu çözdüm yakında guncelleme vercem

portlarla ilgili bir sorun olabilir
Sunucudan portları kontrol et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri