HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
valla ilk başta db'yi build yapmayı unutmuştumnavicat şifresini mi değiştirmeye calıstın
ama dediğin gibi yaptım navicat şifresini değiştirdim sence hatanın kaynağı burdan mı?
mysqlu silip tekrardan kur navcat şifresini değiştrdiğin için veriyor bu hatayıvalla ilk başta db'yi build yapmayı unutmuştum
ama dediğin gibi yaptım navicat şifresini değiştirdim sence hatanın kaynağı burdan mı?
winscp / var/db/mysql/mysql un içinde user.myd dosyası olucak onu buraya at şifreyi söyliyim
mysqlu silip tekrardan kur navcat şifresini değiştrdiğin için veriyor bu hatayı
winscp / var/db/mysql/mysql un içinde user.myd dosyası olucak onu buraya at şifreyi söyliyim
hacı hata gitti ancak halen giriş yapmaya çalışınca hata veriyor ? herşey düzgün
mysqlu silip tekrardan kur navcat şifresini değiştrdiğin için veriyor bu hatayı
sunucu kısa süreliğine bakıma alınmıştır diyor.
lisans vardı config cpp de kaldırdın mıhacı hata gitti ancak halen giriş yapmaya çalışınca hata veriyor ? herşey düzgün
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)