Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ABRA2 SERVER DOSYALARI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sanırsam config.cpp
Bana lisans kodunun bulunduğu cpp dosyasını at yardımcı olmak istiyorum o fonksiyonu işlevsiz bırakabilmem için .h dosyasına da ihtiyacım olacak ipnehaci kodunu ordanda kaldırmak gerekiyor çünkü ipnehaci diye geçmekte genelde. Birde bu lisans olayını char.cppde görmüştüm bir sistemle alakalıydı sanırsam tam hatırlamıyorum online olmakla yada online olduğun zaman oyunda ipi test ediyor kişi online olunca aslında güzel bir eklenti neyse çok konuştum sen dosyaları atarsın

Kardeş bu config.cpp ve h dosyası demişsin config cpp denedim olmadı ne yapdiysam
h dosyası config.h'mi?
hangi dosyalar lazım yani tam olarak.?

Kardeş bu config.cpp ve h dosyası demişsin config cpp denedim olmadı ne yapdiysam
h dosyası config.h'mi?
hangi dosyalar lazım yani tam olarak.?
Sen editlemişsen bazı yerlerde bozulmalar meydana gelmiş olabilir kendi editlediğin dosyaları at derdim ama biz yinede temiz iş yapalım :) Sen 0 hallerini yolla config cpp ve h

Sen editlemişsen bazı yerlerde bozulmalar meydana gelmiş olabilir kendi editlediğin dosyaları at derdim ama biz yinede temiz iş yapalım :) Sen 0 hallerini yolla config cpp ve h

Teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler şimdiden.

Dene bakalım telefondan bu kadar oluyor hızlı olamıyoruz :D hata alırsan eğer tw bağlanırım

Dene bakalım telefondan bu kadar oluyor hızlı olamıyoruz :D hata alırsan eğer tw bağlanırım

eywallah kardeş teşekkür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri