raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ABRA2 SERVER DOSYALARI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuya virüstotal eklenip aktif edilmiştir.

Paylaşım için teşekkürler.

Hasan Sercan dediğin çocuk benim düşündüğüm kişiyse baya gülerim buna, bana zamanında quest okutmayı, filezilla açmayı soran çocuktu o. Öncülük etmiştim kendisine :D
Umarım aynı kişi değildir çünkü o bile oyun dosyası satıyorsa bu piyasada kimler neler satıyordur. :D

Hasan Sercan dediğin çocuk benim düşündüğüm kişiyse baya gülerim buna, bana zamanında quest okutmayı, filezilla açmayı soran çocuktu o. Öncülük etmiştim kendisine :D
Umarım aynı kişi değildir çünkü o bile oyun dosyası satıyorsa bu piyasada kimler neler satıyordur. :D

Kimse bu işleri anasının karnın da öğrenmedi herkes yaptığı icraatlarla tanınır elle tutulur bir iş yada projeniz yokken bana bu sallamaları yapma hakkını kimse sana vermiyor ve yüz yüze görüşmüş iki insanız çocuk dediğin kişiden 1 yaş ya büyüksün ya değilsin ben sana saygımdan abi dediysem senin bana burda çocuk demeye hakkın yok. Yalan değil ben bunu yalanlamıyorum bu işlere başlamam da emeğin büyük ama beni yada başkasını bu şekilde aşağılama hakkını sana kimse vermedi. Kelimelerine laflarına biraz dikkat edersen sevinirim tekrar dediğim gibi kimse bu işleri anasının karnın da öğrenip gelmedi senin bana dediğin bu olaylar 5 yıldan fazlasına aittir. İnanmayan olursa diye 5 yıl önceki konuşmamamıza buraya bırakıyorum. Devamın da yazılan hiçbir posta cevap vermicem son sözlerim bunlardır.
Paylaşılan dosyalar hakkında açıklamada yapayım server filesi alan arkadaşa ücret aidesi yapıldı server files tamamen dolandırma ile alındı benden hakkımı hiçbir şekil de helal de etmiyorum. Fakat dosyaları sizlerin değil de benim tarafımdan paylaşılması bana daha cazip geliyor arkadaş bu konu hakkında duyarlı olursa sevinirim.

bvlDAb.png

Son düzenleme:
Kimse bu işleri anasının karnın da öğrenmedi herkes yaptığı icraatlarla tanınır elle tutulur bir iş yada projeniz yokken bana bu sallamaları yapma hakkını kimse sana vermiyor ve yüz yüze görüşmüş iki insanız çocuk dediğin kişiden 1 yaş ya büyüksün ya değilsin ben sana saygımdan abi dediysem senin bana burda çocuk demeye hakkın yok. Yalan değil ben bunu yalanlamıyorum bu işlere başlamam da emeğin büyük ama beni yada başkasını bu şekilde aşağılama hakkını sana kimse vermedi. Kelimelerine laflarına biraz dikkat edersen sevinirim tekrar dediğim gibi kimse bu işleri anasının karnın da öğrenip gelmedi senin bana dediğin bu olaylar 5 yıldan fazlasına aittir. İnanmayan olursa diye 5 yıl önceki konuşmamamıza buraya bırakıyorum. Devamın da yazılan hiçbir posta cevap vermicem son sözlerim bunlardır.
Paylaşılan dosyalar hakkında açıklamada yapayım server filesi alan arkadaşa ücret aidesi yapıldı server files tamamen dolandırma ile alındı benden hakkımı hiçbir şekil de helal de etmiyorum. Fakat dosyaları sizlerin değil de benim tarafımdan paylaşılması bana daha cazip geliyor arkadaş bu konu hakkında duyarlı olursa sevinirim.

bvlDAb.png
Madem buraya taşıdın, ben de PM'den yazacaklarımı buradan yazayım.
Senin bir değil iki değil kaç tane dolandırdı, kopyaladı şunu yaptı bunu yaptı diye icraatini duydum. Hatta bir ara konuşurken kendin söylemiştin bir siteyi izinsiz kopyaladığını, satayım mı diye düşünüyordun. :D Eski ortağım DevSheen bile hemşehri olduğumuzu bildiğimiz için bana bazı şeylerde şuna engel ol, sen ona yakınsın diyordu.
Bana saygı duymadan önce insanların emeklerine, icraatlerine saygı duy ki sana da saygı duyulsun.
Aramızdaki dediğinden daha çok yaş farkı var ama söylediklerimin yaş ile alakası yok, karakterinle alakası var.
Şuan nasıl birisisin bilemem, belki değiştin belki aynısın ama geçmişi silemezsin, sen nasıl benim yaptıklarımı hatırlıyorsan ben de duyduklarımı hatırlıyorum.
İcraat konusunu açmaya hiç gerek yok, seneler önce kapattığım defterler onlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri