zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

MERLİS METİN2 GÜNCEL TEMA 2021-01-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan CаstieL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkürler

Öncelikle güzel kardeşim senin bu ön yargıların forumu rahatsız ve yönetim üyelerine böyle sert cıkışın hiç güzel değil kısacası haddini bil.

Konu : temalar wmcp mhms cms giydirmek illaki php yazılımı bilmeye gerek yok bi css 2 3 yerde kod satırına bakar burda çok paylaşımım oldu kullananda oldu illaki tema istiyorsan yaz bana sana giydiriyim şirkette çalışıyorum şuan ama boş vakitlerde bakacağım beni bilen biliyor sana kalmış
Eleştiri yapmazsan basit şeyleri emek olarak göstermeye çalışırlar KARDEŞİM had bildircek yaşta değilsin birilerinin avukatlıgına soyunacak yaştasın örneklerde görüldüğü gibi herkes kendi işini yapsın yapan kişide eleştirilere ne cevap vericeğini düşünmek yerine kendini düzeltsin herkesin kendi çapında çevresi vardır seni tanıyan tanır mutlaka avukatlık yapma yok site yönetecisi bilmem ne moderatörü felan diye ön ilikleyecek değiliz değil mi insan ve insan sonuçta ufkunu açmanı dilerim en kısa zamanda ikiniz içinde hadi kolay gelsin iyi forumlar

Eleştiri yapmazsan basit şeyleri emek olarak göstermeye çalışırlar KARDEŞİM had bildircek yaşta değilsin birilerinin avukatlıgına soyunacak yaştasın örneklerde görüldüğü gibi herkes kendi işini yapsın yapan kişide eleştirilere ne cevap vericeğini düşünmek yerine kendini düzeltsin herkesin kendi çapında çevresi vardır seni tanıyan tanır mutlaka avukatlık yapma yok site yönetecisi bilmem ne moderatörü felan diye ön ilikleyecek değiliz değil mi insan ve insan sonuçta ufkunu açmanı dilerim en kısa zamanda ikiniz içinde hadi kolay gelsin iyi forumlar
Lütfen gidip başka konuda ne görüş belirtiyorsan belirt.KONUMU KİRLETME!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri