- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,296
- DevLira
- 45
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tanıtım indexinde sql bekliyorsan bunu senin bilgisizliğine veriyorum bu wiki değil. Madem sen daha çok bilgilisin çok şey biliyorsun sen paylaşım yap seni izleyelim.Siz ciddimisiniz bu paylaşımlar nedir böyle eleştiricem ama eleştirmelik bi durum bile yok siteden çektiğiniz gibi paylaşıyorsunuz bu mu sizin bilginiz usercp yok admin yok server sql yok bunu napıcaklar bilgin varsa paylaş
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 302
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 217
- MmoLira
- 2,293
- DevLira
- 12
Senin yaşın yetmiyor tabi paylaştığım konulara. Linkler kırılmış ama aktif olduğum dönemin en iyilerindendim öğreticem sizede web sitesi çekikten sonra nasıl editlenir fonksiyonları nasıl çalışır hale getirilir budur bilgi budur tecrübe site çekip sadece paylaşmayı yeğenime öğrettim. Ben detaylandırıcam sen merak etme takipte kal .
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,296
- DevLira
- 45
Lafla olmuyor paylaşım yapSenin yaşın yetmiyor tabi paylaştığım konulara. Linkler kırılmış ama aktif olduğum dönemin en iyilerindendim öğreticem sizede web sitesi çekikten sonra nasıl editlenir fonksiyonları nasıl çalışır hale getirilir budur bilgi budur tecrübe site çekip sadece paylaşmayı yeğenime öğrettim. Ben detaylandırıcam sen merak etme takipte kal .
- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
Öncelikle güzel kardeşim senin bu ön yargıların forumu rahatsız ve yönetim üyelerine böyle sert cıkışın hiç güzel değil kısacası haddini bil.Senin yaşın yetmiyor tabi paylaştığım konulara. Linkler kırılmış ama aktif olduğum dönemin en iyilerindendim öğreticem sizede web sitesi çekikten sonra nasıl editlenir fonksiyonları nasıl çalışır hale getirilir budur bilgi budur tecrübe site çekip sadece paylaşmayı yeğenime öğrettim. Ben detaylandırıcam sen merak etme takipte kal .
Konu : temalar wmcp mhms cms giydirmek illaki php yazılımı bilmeye gerek yok bi css 2 3 yerde kod satırına bakar burda çok paylaşımım oldu kullananda oldu illaki tema istiyorsan yaz bana sana giydiriyim şirkette çalışıyorum şuan ama boş vakitlerde bakacağım beni bilen biliyor sana kalmış
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,296
- DevLira
- 45
Arkadaşın hayattaki bi sıkıntısıda tanıtım indexine sql istemesi ve çok bilmişlik yapıp burda boş muhabbet yapması onun gibilerle çok uğraşıyoruz burda alıştık.Öncelikle güzel kardeşim senin bu ön yargıların forumu rahatsız ve yönetim üyelerine böyle sert cıkışın hiç güzel değil kısacası haddini bil.
Konu : temalar wmcp mhms cms giydirmek illaki php yazılımı bilmeye gerek yok bi css 2 3 yerde kod satırına bakar burda çok paylaşımım oldu kullananda oldu illaki tema istiyorsan yaz bana sana giydiriyim şirkette çalışıyorum şuan ama boş vakitlerde bakacağım beni bilen biliyor sana kalmış
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)