romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu AVORA2 SERVER FİLES 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sıkıntı olmazsa bir güne sağlam files gelcek gene ücretliden

Bunu kullanmanızı önermem.
@doganemirhan paylaşım için teşekkürler

r0jo9m.png

Arkadaşlar şuan gördüğunuz arkadaş tam bir dolandiricidir bu gibi insanin kalkip bide mod luk verilecek elimde herturlu kanitlari var birakin sistem.eklemesini adını bile okuyamiyor amaci sadece kendini türkmmoda göstermek ama kendisi tamamen bi çöp tür files satin alan benim srcyide benden aldi benim rizam.olmadan kendisi paylasmis yazik böyle düzenbaz insanlarin burda barinmasi aciyorum vallha sikayrt konumu açacağım client src dosyalari eksik bu arada veletin yasi 17 siz düşünün

r0jo9m.png

Arkadaşlar şuan gördüğunuz arkadaş tam bir dolandiricidir bu gibi insanin kalkip bide mod luk verilecek elimde herturlu kanitlari var birakin sistem.eklemesini adını bile okuyamiyor amaci sadece kendini türkmmoda göstermek ama kendisi tamamen bi çöp tür files satin alan benim srcyide benden aldi benim rizam.olmadan kendisi paylasmis yazik böyle düzenbaz insanlarin burda barinmasi aciyorum vallha sikayrt konumu açacağım client src dosyalari eksik bu arada veletin yasi 17 siz düşünün

:D ağlamanın lüzumu yok srcleri kontrol edebilirsiniz çalışıyor bykatile suan sistem ekletiyor bu filese ağlamasın diye çalışmıyor dedim kendisine kolay gelsin.Acısı bundan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)