HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu hakkında bir üst adminimize ileticeğim , Size geri dönüş yapılacaktır.Urea temasın da mevcuttur.
![]()
Shania2de ekip arkadaşıydık bu şahıs ile.ekipte ki belirli kişiler de hosting vardı ve ben temayı Onur adli ekip başkanına özel olarak paylaşılmasının yasak olduğumı belirttim ve okey dedi. Eminim ki shania2 hostingin den yedekleyip çekmişsinizdir. Bu temanın mysql veritabanı nere de o halde? Çünkü tamamanı hostinge atmadım ki onu çekememişsinizTema kendi hostingimden çekilmiştir yedeklerle gösterilebilir.

Bu tema wmcp admin paneline giydirildi shania2 için fakat. Ek olarak ise ücretli satılan bir temayı paylaşmanız normal değildir.
Eve geçim sqlde eklerim merak etmeShania2de ekip arkadaşıydık bu şahıs ile.ekipte ki belirli kişiler de hosting vardı ve ben temayı Onur adli ekip başkanına özel olarak paylaşılmasının yasak olduğumı belirttim ve okey dedi. Eminim ki shania2 hostingin den yedekleyip çekmişsinizdir. Bu temanın mysql veritabanı nere de o halde? Çünkü tamamanı hostinge atmadım ki onu çekememişsiniz![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...