HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Üst yetkilimize rapor gönderildi lütfen cevap bekleyiniz.Shaniaco yani shania2 yedeklerin den çekilmiş olduğunu belirttin böylelikleforum adminlerinin derhal konuyu kapatmasımı talep ediyorum.
Belki sabırsız davranıyorum fakat şuan indiren indirdi zaten temayı ne zaman ilgilenilecek?Üst yetkilimize rapor gönderildi lütfen cevap bekleyiniz.
Öncelikle temayı özel olarak yaptığınızı belirtmişsiniz. Fakat temanın gerçek sahibi aşağıda belirttiğim yerdir.
Orijinal tema linki :
Paylaşılan panel ile dediğiniz servera ait olduğunu kanıtlar iseniz konuyu kapatabilirim. (Örneğin PHP kodların aynı ise)
Orijinal tema linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Paylaşılan panel ile dediğiniz servera ait olduğunu kanıtlar iseniz konuyu kapatabilirim. (Örneğin PHP kodların aynı ise)
Konu güncellendi
Öncelikle temayı özel olarak yaptığınızı belirtmişsiniz. Fakat temanın gerçek sahibi aşağıda belirttiğim yerdir.
Orijinal tema linki :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Vermiş olduğunuz link html olarak paylaşıyor fakat bu html yi php ye döken nikoo arkadaşım ve ben ek olarak ise wmcpye giydirildi bu tema. Sizlers şöyle söyliyeyim paylaşılmış olan wmdd. Sql wmcp de bulunan tüm sorunlar fixlidir dilerseniz sqlmi atayım karşılaştırın? Temayı arşiv de bulur isem onuda paylaşacağım.
Kodlayan kimse sahibi olmuyor malesefya bırakın böyle şeyleri gözünüzü seveyim kodlaması kaç dk sürerki bırak paylaşsınlar başka panel kodla onuda paylaşsınlar sen kodlarsın onlar paylaşır
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.![]()
![]()
Dediğin malefki doğru fakst koda döken kişinin paylaşması daha mantıklı değilmi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forum adminlerinin derhal konuyu kapatmasımı talep ediyorum.