Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar baştan söyleyeyim program gerektirmiyo sadece 3 adımdan oluşan bir hile demeyelimde taktik.
1.adım
İlk önce bir görev lazım(biyologda ot toplama).Bu görevi alıyoruz.En basit kısım.
2.adım
Daha sonra görevimizi yapıyoruz bitirince biyoloğa gidiyoruz ve otları teslim ediyoruz.Son 1 ot kalınca duruyoruz.
3.adım(DİKKAT)
Son otu da teslim etmek için biyoloğa tıklıyoruz ve ödülümüzü almak içi tamam a Basar basmaz hemen I(envanter) tuşuna tıklıyoruz.Lag olduğu zamanlar daha iyi oluyor.Deneyin ve görün.
BEN BU YOLLA;
1LVL KILIÇ %4 HAYVANLARA GÜÇLÜ(EZİK OLSADA)
1LVL GELENEKSEL MİĞFER %13 HP ÜRETİMİ
1LVL SAVAŞ KALKANI%8 HAYVANLARA KARŞI GÜÇLÜ
DENEYİN VE GÖRÜN...
İŞE YARASA MESAJ ATIN.
BAZILARI YAPAMIYOR OLABİLİR ÇOK HIZLI OLMAK GEREK.
1.adım
İlk önce bir görev lazım(biyologda ot toplama).Bu görevi alıyoruz.En basit kısım.
2.adım
Daha sonra görevimizi yapıyoruz bitirince biyoloğa gidiyoruz ve otları teslim ediyoruz.Son 1 ot kalınca duruyoruz.
3.adım(DİKKAT)
Son otu da teslim etmek için biyoloğa tıklıyoruz ve ödülümüzü almak içi tamam a Basar basmaz hemen I(envanter) tuşuna tıklıyoruz.Lag olduğu zamanlar daha iyi oluyor.Deneyin ve görün.
BEN BU YOLLA;
1LVL KILIÇ %4 HAYVANLARA GÜÇLÜ(EZİK OLSADA)
1LVL GELENEKSEL MİĞFER %13 HP ÜRETİMİ
1LVL SAVAŞ KALKANI%8 HAYVANLARA KARŞI GÜÇLÜ
DENEYİN VE GÖRÜN...
İŞE YARASA MESAJ ATIN.
BAZILARI YAPAMIYOR OLABİLİR ÇOK HIZLI OLMAK GEREK.