Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar baştan söyleyeyim program gerektirmiyo sadece 3 adımdan oluşan bir hile demeyelimde taktik.
1.adım
İlk önce bir görev lazım(biyologda ot toplama).Bu görevi alıyoruz.En basit kısım.
2.adım
Daha sonra görevimizi yapıyoruz bitirince biyoloğa gidiyoruz ve otları teslim ediyoruz.Son 1 ot kalınca duruyoruz.
3.adım(DİKKAT)
Son otu da teslim etmek için biyoloğa tıklıyoruz ve ödülümüzü almak içi tamam a Basar basmaz hemen I(envanter) tuşuna tıklıyoruz.Lag olduğu zamanlar daha iyi oluyor.Deneyin ve görün.
BEN BU YOLLA;
1LVL KILIÇ %4 HAYVANLARA GÜÇLÜ(EZİK OLSADA)
1LVL GELENEKSEL MİĞFER %13 HP ÜRETİMİ
1LVL SAVAŞ KALKANI%8 HAYVANLARA KARŞI GÜÇLÜ
DENEYİN VE GÖRÜN...
İŞE YARASA MESAJ ATIN.
BAZILARI YAPAMIYOR OLABİLİR ÇOK HIZLI OLMAK GEREK.
:ka19:
1.adım
İlk önce bir görev lazım(biyologda ot toplama).Bu görevi alıyoruz.En basit kısım.
2.adım
Daha sonra görevimizi yapıyoruz bitirince biyoloğa gidiyoruz ve otları teslim ediyoruz.Son 1 ot kalınca duruyoruz.
3.adım(DİKKAT)
Son otu da teslim etmek için biyoloğa tıklıyoruz ve ödülümüzü almak içi tamam a Basar basmaz hemen I(envanter) tuşuna tıklıyoruz.Lag olduğu zamanlar daha iyi oluyor.Deneyin ve görün.
BEN BU YOLLA;
1LVL KILIÇ %4 HAYVANLARA GÜÇLÜ(EZİK OLSADA)
1LVL GELENEKSEL MİĞFER %13 HP ÜRETİMİ
1LVL SAVAŞ KALKANI%8 HAYVANLARA KARŞI GÜÇLÜ
DENEYİN VE GÖRÜN...
İŞE YARASA MESAJ ATIN.
BAZILARI YAPAMIYOR OLABİLİR ÇOK HIZLI OLMAK GEREK.
:ka19: