HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli okurlar. Uzun zamandır aklımda zor yapıya sahip bir Metin2 sunucusu kurmak var. Ama bunu hazır fileslar ile değil kendi geliştirdiğim files ile yapmak istiyorum. Lütfen günümüzdeki zor sunucular ile karıştırmayın. Aklımda gerçekten çok zor bir sunucu var. Bugün açılan zor sunucularda 2 gün sonra maksimum seviyeye ulaşmış oyuncular oluyor. Benim istediğim ise oyuncunun 99 seviye olabilmesi için haftalarca oynaması. Son seviyeye ulaştıktan sonra da oyundaki amacı bitmiş gibi hissetmek yerine oyuna bağlı kalması. Oyuncunun oyun içinde arkadaşlar edinmesi ve bu arkadaşlıkların bir kaç gün değil ebediyen sürmesi. Zorluk içinde kaldığımız zaman yardıma ihtiyaç duyarız. Maalesef şuan bütün sunucularda insanlar (bu siz de olabilirsiniz) çok zor aşabilecekleri bir zorlukla karşılaştıklarında ceplerinde parayı internete yatırarak bu zorluktan kolayca sıyrılabiliyorlar. Benim amacım oyun dışı piyasayı engelleyip oyun içinde güzel bir piyasa oluşturmak. Birimiz bir şeye ihtiyaç duyduğunda arkadaşlarımızın ihtiyacımızı gidermesi, bir zorlukla karşılaştığımız zaman para ile değil arkadaşlarımızın yardımıyla o zorluğu aşmayı, dostluğun ön planda olduğu bir sunucu kurmak istiyorum. Şuan bir files yapmak için gerekli bilgilerden çok azına sahibim. Ama eğer bu soruma olumlu cevaplar alırsam öğrenmeye başlayıp elimden gelenin en iyisini yaparak sunucuda kullanabileceğim bir files yapacağım. Bunun için Türkiye'nin en büyük forumlarından birine, doğal olarak en büyük topluluklarından birine yani sizlere danışmak istedim. Eğer buradaki insanlar bunu isterse yapmaktan mutluluk duyarım.
Kanlı kılıcın, su perisinin, barbar kılıcının hatta kargının bile yeri geldiğinde değerli olduğu, ticaretin sadece oyun içerisinde döndüğü, saygı, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu bir sunucuda oynamak ister misiniz?
Eğer böyle bir sunucuyu geliştirmemi istiyorsanız lütfen oyun içerisinde var olmasını istediğiniz sistemleri belirtin. Zorluğu olumsuz etkiler vs. diye düşünmeden bütün fikirlerinizi sunmanızı sizlerden rica ediyorum. Belki fikirler sayesinde yeni sistemler geliştirir, bazı sorunlara çözümler buluruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var diye boşuna dememişler...
Umarım konu doğru yerdedir. Soru-cevap bölümü olduğu için sorumu burada sordum.
Kanlı kılıcın, su perisinin, barbar kılıcının hatta kargının bile yeri geldiğinde değerli olduğu, ticaretin sadece oyun içerisinde döndüğü, saygı, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu bir sunucuda oynamak ister misiniz?
Eğer böyle bir sunucuyu geliştirmemi istiyorsanız lütfen oyun içerisinde var olmasını istediğiniz sistemleri belirtin. Zorluğu olumsuz etkiler vs. diye düşünmeden bütün fikirlerinizi sunmanızı sizlerden rica ediyorum. Belki fikirler sayesinde yeni sistemler geliştirir, bazı sorunlara çözümler buluruz. Bir elin nesi var iki elin sesi var diye boşuna dememişler...
Umarım konu doğru yerdedir. Soru-cevap bölümü olduğu için sorumu burada sordum.