Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Hocam ben size şöyle söyliyim diyelimki elimde hiçbirşey yok sadece files var serverin ben bunu mesela arkadaşlarımla oynamak için nasıl yapıcam onu demek istiyorum?
Sunucunu kiraladıktan sonra verilecek IP adresine 2 dosya kurulumu yapıyorsun ve root pack'inde serverinfo.py dosyasında IP kısmına sunucunun IP adresini giriyorsun.Hocam ben size şöyle söyliyim diyelimki elimde hiçbirşey yok sadece files var serverin ben bunu mesela arkadaşlarımla oynamak için nasıl yapıcam onu demek istiyorum?
Sunucunu kiraladıktan sonra verilecek IP adresine 2 dosya kurulumu yapıyorsun ve root pack'inde serverinfo.py dosyasında IP kısmına sunucunun IP adresini giriyorsun.
o filesi sunucuya nasıl kurup metin2 yi çalıştırıcaz
sunucuyu kiralıdın değilmi o zaman yedek alırsın local makinenden yani evde yaptığından yada bir yerde bulduğun game ve mysql dosyalarını aynı evdekine kurar gibi kurarsın sunucuyada zaten kendileri sana bir files verir ama illaki ben kurucam kendi filesimi diyorsan eğer o zaman game dosyanı sunucudan /usr içine at sonra puttyden giriş yap ve sırayla bunları yaz "cd /usr " ENTER "tar zxvf dosya_adi.uzantisi" şeklinde çıkart sonraHocam ben size şöyle söyliyim diyelimki elimde hiçbirşey yok sadece files var serverin ben bunu mesela arkadaşlarımla oynamak için nasıl yapıcam onu demek istiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?