Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

A Plague Tale: Innocence Türkçe Yama 1

indirmek için izniniz yok

ßyMesMes

'Sıradışı Emekli Admin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Paylaşım
Konular
5,440
Reaksiyon Skoru
6,280
Altın Konu
425
Başarım Puanı
514
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 11 Gün
Online Süresi
50d 12h 16m
MmoLira
-1,302
DevLira
0

RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!

A Plague Tale: Innocence isimli oyunun Türkçe yaması aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Yamayı hemen indirmeden önce mutlaka önemli maddeleri okuyunuz, sonrasında sıkıntı çekmemeniz açısından. Aşağıdaki adımları bire bir uygularsanız, yama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Adımları doğru yaptığınız halde, bir hata veya sıkıntı ile karşılaşırsanız konu altından sorununuzun resmi ile beraber cevap yazabilirsiniz.

075f6cb535e3d7c4720a3ca9a5f916c4.jpg

A Plague Tale: Innocence de Rune Mirası

A Plague Tale: Innocence Türkçe Yama %100 İndirme Linki:

a plague tale ınnocence türkçe yama. dosyayı donanımhaberde bir arkadaştan aldım. 3-4 hatalı kelimeyi düzeltmek dışında kendim ekleme ve çıkarma yapmadım. maalesef google translate kullanılmış ama normal bir çeviri çıkana kadar idare eder. öyle büyük anlamsızlıklar görmedim. anlatılan hikayeyi ve karakter konuşmalarını %70-80 anlıyorsunuz.

yamayı oyunun yüklü olduğu klasördeki "trtext" klasöründe bulunan tt01.pc dosyasıyla değiştirin. herhangi bir soruna karşı orijinal dil dosyasının yedeğini almayı unutmayın.

Tüm Chapterlar link:

A Plague Tale: Innocence Türkçe Yama Kurulumu:
İndirdiğiniz Türkçe Yama dosyasını \A Plague Tale - Innocence\TRTEXT klasörüne atın.

Keyifli oyunlar dilerim.​

Son düzenleme:
sadece CHAPTER1. mi türkçe. yoksa full türkçe yama mı admin ?

Chapter 1 ve chapter 2 yi oynadım oyunun sonlarına dogru yaklastım full yama olsa cok ıyı olurdu .

Chapter 1 ve chapter 2 yi oynadım oyunun sonlarına dogru yaklastım full yama olsa cok ıyı olurdu .

Yama yapımcısı süreci devam ettiriyor, güncellemeler gelmeye devam edecek. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri