farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Game Core

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xnutzx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 542
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://forum.turkmmo.com/konu/3573421-official-engelleme-sistemi/ bu sistemi ekledim farklı ch ye pm atınca core veriyor nasıl çözebilirim

verdiği core

v6kMQv.png

Son düzenleme:
input_main.cpp aç arat

Kod:
        else if (MessengerManager::instance().IsBlocked_Target(ch->GetName(), pkChr->GetName()))

değiştir

Kod:
        else if (pkChr && MessengerManager::instance().IsBlocked_Target(ch->GetName(), pkChr->GetName()))

dikkatsız bakmışım mutlaka birşeyi eksik yapıyorsundur o sistem çok güncelleme aldı şuan sorunsuz die biliyorum.
Tamamdır sorunu çözdüm

else if (MessengerManager::instance().CheckMessengerList(ch->GetName(), pkChr->GetName(), SYST_BLOCK))

else if (pkChr && MessengerManager::instance().CheckMessengerList(ch->GetName(), pkChr->GetName(), SYST_BLOCK))

Olarak değiştirince çözüldü

input_main.cpp aç arat

Kod:
        else if (MessengerManager::instance().IsBlocked_Target(ch->GetName(), pkChr->GetName()))

değiştir

Kod:
        else if (pkChr && MessengerManager::instance().IsBlocked_Target(ch->GetName(), pkChr->GetName()))
Şimdi onu çözdümde oyunuc engelliyken bu sefer başka ch den mesaj atılıyor konuşulabiliyor onun çözümünü biliyormusunuz

Şimdi onu çözdümde oyunuc engelliyken bu sefer başka ch den mesaj atılıyor konuşulabiliyor onun çözümünü biliyormusunuz

Sistemi ekleyeli neredeyse 1 sene falan olucak , oyüzden sorunlarını hatırlamıyorum. forumdaki kodlardan eklemenize tavsiye etmem sisteme ait source kodlarını bestia , rohan sourcelerinden alabilirsiniz bu sayede sorunsuz olarak elde etmiş olursunuz sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri