Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oto Event Sisteminde /event_manager komutu çalışmıyor

Freaky Morex

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
18
Online süresi
26g 72974s
Reaksiyon Skoru
49
Altın Konu
0
Başarım Puanı
73
TM Yaşı
4 Yıl 7 Ay 18 Gün
MmoLira
3,044
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

sistemi ekledim "/event_manager info" komutlarını kullanıyorum ama hiç tepki yok bu sorunu nasıl çözebilirim ?

kod bloğu bu loglama ekledim loglamada yok tetiklenmiyor hiç

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    53.4 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
sistemi ekledim "/event_manager info" komutlarını kullanıyorum ama hiç tepki yok bu sorunu nasıl çözebilirim ?

kod bloğu bu loglama ekledim loglamada yok tetiklenmiyor hiç

Aynı sistemi kullanıyoruz. Ben aktif oyunda sorunsuz kullanım sağlamama rağmen bende de info komutu herhangi bişey tetiklemiyor. Bunun sebebi ise bu komutu oyuncu veya yetkili eliyle yazmaz, oyun istemcisi/client arkada otomatik olarak gönderir. sunucu o anki aktif etkinliklerin listesini ve detaylarını toplayıp oyuncuya (client'a) bir paket halinde geri gönderir. /event_manager remove ve /event_manager update sorunsuz çalışmakta onları kontrol ettiniz mi ?
C++:
/event_manager: (Herkes kullanabilir) "Şu an hangi eventler var, bana listeyi gönder." der. (Bunu client yapar elle kullanılmaz.)

/event_manager remove: (Sadece GM) "Şu ID'li eventi zorla kapat/sil." der.

/event_manager update: (Sadece GM) "Veritabanındaki event tablosunu yeniden oku (reload)." der.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri