BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

## SALTANATMT2 KUTSANMIŞ METAL SİSTEMİ ## C++ ##

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, SaltanatMt2 tarafından kullanılan Kutsanmış Metal (Büyülü Metal) sisteminin anlatımını yaptım. Sistemi kısaca açıklamam gerekirse;
refine_proto tablosundaki 'id' kodlarının işlevleri aşağıdaki gibi olacaktır.
0 ile 500 arası Demirci tarafından dönüştürülecek,
500 ile 750 arası Seon-Pyeong (Epic) tarafından dönüştürülecek,
750 ve sonrası ise sadece Kutsanmış Metal (Büyülü Metal) tarafından dönüştürülecek.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın :D
Demirci'yi devre dışı bırakmaktansa böyle bir çözüme başvurdum. Bizzat denedim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın :D

Demirci'yi devre dışı bırakmaktansa böyle bir çözüme başvurdum. Bizzat denedim ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri