Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, SaltanatMt2 tarafından kullanılan Kutsanmış Metal (Büyülü Metal) sisteminin anlatımını yaptım. Sistemi kısaca açıklamam gerekirse;
refine_proto tablosundaki 'id' kodlarının işlevleri aşağıdaki gibi olacaktır.
0 ile 500 arası Demirci tarafından dönüştürülecek,
500 ile 750 arası Seon-Pyeong (Epic) tarafından dönüştürülecek,
750 ve sonrası ise sadece Kutsanmış Metal (Büyülü Metal) tarafından dönüştürülecek.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
refine_proto tablosundaki 'id' kodlarının işlevleri aşağıdaki gibi olacaktır.
0 ile 500 arası Demirci tarafından dönüştürülecek,
500 ile 750 arası Seon-Pyeong (Epic) tarafından dönüştürülecek,
750 ve sonrası ise sadece Kutsanmış Metal (Büyülü Metal) tarafından dönüştürülecek.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ty for share
Rica ederim.
Rica ederim.Güzel konu teşekürler
Rica ederim.Paylaşım için teşekkürler.
Demirci'yi devre dışı bırakmaktansa böyle bir çözüme başvurdum. Bizzat denedim ve herhangi bir sorun yaşamadım.bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın![]()
Rica ederim.Konu Için teşekkürler.
: çok eski bi konudur distraught yapmıştı zamanında since 2015
bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın 

bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın 

Demirci'yi devre dışı bırakmaktansa böyle bir çözüme başvurdum. Bizzat denedim ve herhangi bir sorun yaşamadım.bununla birlikte refine_proto ya yazdığınız id bölümü 1000 üzerinde olan değerleri item_proto da kullandığınızda nowhere(hiçbiryer) den + basabilirsiniz. yani basamazsınız. mob_vnum'u 0 yaparsanız bir zahmet basmasın![]()
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)