Paylaşım Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefagenc55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Katılmak istiyorum.

katılmak isdiyorum

doğru ziyaretci sayısı oldukça iii görünüyor lakin azönce okuduğum yazıda arkadaşın bahsettiği paylaşımlar sınırlı kişilerden paylaşılıyor onlarda birbirlerine düşenler yani memfaat uğruna kimi packı komaz kimi surce komaz kimi filsde oynama yapar söylemez anlıcamız burda paylaşım yapanların yazışmalarını baktım çoğu birbirine inat bişiler yapıyorlar yada biri birinden kazık yemiş yada ayrılmış para meselesi mesela bi paylaşımda okudum itemci diye sitede yaptıklarını burda tartışıyorlar ha doğru paylaşım yapanlarda var mesela BESTPROCTION V4 V5 FİNALLER VAR MUKEMMEL PAYLAŞIMLAR ONLARINDA HAKKINI VERMEK LAZIM SAYGILAR

Birşey sormak istiyorum her gün bakıyorum foruma haftada paylaşılan konu sayısı giderek azalıyor sebebi nedir hep belirli insanların elinde dönüyor konular yeni insanlar yok gibi aktif kullanıcı sayısında da azalma var gibi yeri değil ama belki başka cevap veren biri olabilir tek kişiye sormak yetersiz kalır (BU KONUYA CEVABIMDI)

doğru ziyaretci sayısı oldukça iii görünüyor lakin azönce okuduğum yazıda arkadaşın bahsettiği paylaşımlar sınırlı kişilerden paylaşılıyor onlarda birbirlerine düşenler yani memfaat uğruna kimi packı komaz kimi surce komaz kimi filsde oynama yapar söylemez anlıcamız burda paylaşım yapanların yazışmalarını baktım çoğu birbirine inat bişiler yapıyorlar yada biri birinden kazık yemiş yada ayrılmış para meselesi mesela bi paylaşımda okudum itemci diye sitede yaptıklarını burda tartışıyorlar ha doğru paylaşım yapanlarda var mesela BESTPROCTION V4 V5 FİNALLER VAR MUKEMMEL PAYLAŞIMLAR ONLARINDA HAKKINI VERMEK LAZIM SAYGILAR

Konu Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)