Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Paylaşım Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefagenc55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Katılmak istiyorum.

katılmak isdiyorum

Doğrudan istatistikleri gören birisi olarak açıklama yapmak gerekirse, aslında şuan da aktif üye ya da ziyaretçi sayısında bir düşüş bulunmuyor. Bu saatde(02:14) dahi aktif olarak iki bine yakın bir kişi bulunuyor ki gündüz bu rakamlar daha da artışa geçebiliyor. Durumu diğer siteler ile de kıyaslamak isterseniz almış olduğumuz ziyaret sayıları diğer oyun forum sitelerine kıyasla çok daha üst seviyelerde.

Paylaşım konusuna gelecek olur isek tek bir forum ya da kategoriyi gözlemliyor iseniz evet zaman zaman bu algılara kapılabilirsiniz, fakat ben bu forumun admini olarak forum genelinde düzenli olarak önüme gelen raporlar ve istatistiklerlerle birlikte kendi gözlerim ile paylaşımların azalmadığını bilakis paylaşım ekibinin de desteği olmak üzere zaman zaman artışa geçtiğini bildirebilirim.
doğru ziyaretci sayısı oldukça iii görünüyor lakin azönce okuduğum yazıda arkadaşın bahsettiği paylaşımlar sınırlı kişilerden paylaşılıyor onlarda birbirlerine düşenler yani memfaat uğruna kimi packı komaz kimi surce komaz kimi filsde oynama yapar söylemez anlıcamız burda paylaşım yapanların yazışmalarını baktım çoğu birbirine inat bişiler yapıyorlar yada biri birinden kazık yemiş yada ayrılmış para meselesi mesela bi paylaşımda okudum itemci diye sitede yaptıklarını burda tartışıyorlar ha doğru paylaşım yapanlarda var mesela BESTPROCTION V4 V5 FİNALLER VAR MUKEMMEL PAYLAŞIMLAR ONLARINDA HAKKINI VERMEK LAZIM SAYGILAR

Birşey sormak istiyorum her gün bakıyorum foruma haftada paylaşılan konu sayısı giderek azalıyor sebebi nedir hep belirli insanların elinde dönüyor konular yeni insanlar yok gibi aktif kullanıcı sayısında da azalma var gibi yeri değil ama belki başka cevap veren biri olabilir tek kişiye sormak yetersiz kalır (BU KONUYA CEVABIMDI)

doğru ziyaretci sayısı oldukça iii görünüyor lakin azönce okuduğum yazıda arkadaşın bahsettiği paylaşımlar sınırlı kişilerden paylaşılıyor onlarda birbirlerine düşenler yani memfaat uğruna kimi packı komaz kimi surce komaz kimi filsde oynama yapar söylemez anlıcamız burda paylaşım yapanların yazışmalarını baktım çoğu birbirine inat bişiler yapıyorlar yada biri birinden kazık yemiş yada ayrılmış para meselesi mesela bi paylaşımda okudum itemci diye sitede yaptıklarını burda tartışıyorlar ha doğru paylaşım yapanlarda var mesela BESTPROCTION V4 V5 FİNALLER VAR MUKEMMEL PAYLAŞIMLAR ONLARINDA HAKKINI VERMEK LAZIM SAYGILAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri