Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Paylaşım Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefagenc55

bu terste bir işlik var !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
VIP Üye
Konular
3,801
Online süresi
2ay 12g
Reaksiyon Skoru
2,606
Altın Konu
0
Başarım Puanı
444
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 7 Gün
MmoLira
-2,362
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Forum geneli için bir paylaşım ekibi kurmaya karar verdik ve bu ekip üyelerini de sadece yönetim içinden değil, yönetime girmek isteyenler için bir avantaj olması açısından tüm foruma açıyoruz ve bu ekibe dahil olup bizimle birlikte işleyişe uygun bir şekilde çalışan kişilere özel olarak PAYLAŞIMCI ÜYE rankı verilecektir.

Ekibe katılmayı düşünenlerden tek istenilen, düzenli ve devamlı olarak çalışma sağlamaları, bunu dışında ekip üyeleri ile devamlı olarak iletişim halinde olacağımız için herhangi bir sorunda gereken destek sağlanacaktır. Detaylı bilgiler başvuru yapanlara özel mesaj ile aktarılacaktır.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Birşey sormak istiyorum her gün bakıyorum foruma haftada paylaşılan konu sayısı giderek azalıyor sebebi nedir hep belirli insanların elinde dönüyor konular yeni insanlar yok gibi aktif kullanıcı sayısında da azalma var gibi yeri değil ama belki başka cevap veren biri olabilir tek kişiye sormak yetersiz kalır
Doğrudan istatistikleri gören birisi olarak açıklama yapmak gerekirse, aslında şuan da aktif üye ya da ziyaretçi sayısında bir düşüş bulunmuyor. Bu saatde(02:14) dahi aktif olarak iki bine yakın bir kişi bulunuyor ki gündüz bu rakamlar daha da artışa geçebiliyor. Durumu diğer siteler ile de kıyaslamak isterseniz almış olduğumuz ziyaret sayıları diğer oyun forum sitelerine kıyasla çok daha üst seviyelerde.

Paylaşım konusuna gelecek olur isek tek bir forum ya da kategoriyi gözlemliyor iseniz evet zaman zaman bu algılara kapılabilirsiniz, fakat ben bu forumun admini olarak forum genelinde düzenli olarak önüme gelen raporlar ve istatistiklerlerle birlikte kendi gözlerim ile paylaşımların azalmadığını bilakis paylaşım ekibinin de desteği olmak üzere zaman zaman artışa geçtiğini bildirebilirim.
Katılmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Forum geneli için bir paylaşım ekibi kurmaya karar verdik ve bu ekip üyelerini de sadece yönetim içinden değil, yönetime girmek isteyenler için bir avantaj olması açısından tüm foruma açıyoruz.

Ekibe katılmayı düşünenlerden tek istenilen, düzenli ve devamlı olarak çalışma sağlamaları, bunu dışında ekip üyeleri ile devamlı olarak iletişim halinde olacağımız için herhangi bir sorunda gereken destek sağlanacaktır. Detaylı bilgiler ekip üyeleri ile paylaşılacaktır.
Hayırlısı olsun cümleten ❤❤❤

Katılmak istiyorum iyi forumlar herkese!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri