Bende Katılmak İstiyorum Yapmamız Gerekenleri Anlatırsanız Sevinirim İyi Forumlar.
Dün @[Murogram] Arkadaşıma Böyle Bi İsteğim Yok Demiştim Ama Foruma Nasıl Katkıda Bulunacağım Konusunda
Karasız Kalınca Sağolsun @JusiFer Hocam Burayı Gösterdi.
Teşekkür Eder, İyi Forumlar Dilerim.
Dün @[Murogram] Arkadaşıma Böyle Bi İsteğim Yok Demiştim Ama Foruma Nasıl Katkıda Bulunacağım Konusunda
Bende aynısını yönlendirecektim.Bende Katılmak İstiyorum Yapmamız Gerekenleri Anlatırsanız Sevinirim İyi Forumlar.

Şimdi Napiyoruz Daha Doğrusu Konu Açmak Konu Bulmak Konusunda Sıkıntı Yaşadığım İçin Buraya Başvurdum Kendime Göre de Bi Bölüm Belirleyemedim Desteklerinizi Bekliyorum.. @Mosso16 @JusiFer @[Murogram]Bende aynısını yönlendirecektim.![]()
Şimdi Napiyoruz Daha Doğrusu Konu Açmak Konu Bulmak Konusunda Sıkıntı Yaşadığım İçin Buraya Başvurdum Kendime Göre de Bi Bölüm Belirleyemedim Desteklerinizi Bekliyorum.. @Mosso16 @JusiFer @[Murogram]
@sefagenc55 adminimizle iletişime geçiniz öm atarak. O sizi grubumuza davet edip gerekli bilgileri sağlar.
Teşekkür Ederim. Özel Mesaj Gönderdim Kendisine.@sefagenc55 adminimizle iletişime geçiniz öm atarak. O sizi grubumuza davet edip gerekli bilgileri sağlar.
İyi Forumlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)