Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ReisiCengiz - Kutsama Engeli

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dur daha ne caps çıkcak burdan vfdhbfhfh

grmY3N.jpg

XMO3QD.jpg

1024870.jpg
ahahha :D

Ws turnuvası için yapmıştım. 28 nolu yani ws turnuvası mapında başkasına + verince kendine geri döner.isteğe göre kodlarda değişiklik yapabilirsiniz.

tşkler ateş hayaletini eklesek ws sırasında geri döner mi

Bilmiyorum ben sadece şaman bufflarini denedim ve çalışıyor isteğine göre degisitirip deneyebilirsin.
kenarda ateş hayaletide çarpıyorda
Grup kurma, şaman buff, ateş hayaleti engelli
bunlar önemli grup kurma ile şaman konusu halledildi de

izleyicinin ateş hayaleti çarpıyor
2.side hareket hızı -100 yapılıyor çar hareket edemiyor fakat düz vuruşla ilerliyor
3.sü ws sırasında adam öldürünce maç bitmiyor maç devam etmeye devam ediyor(arada sırada)
4. oyundan atmalar var(arada sırada) ışınlanma yaparken oyun yüklemenmesi yerine multihack deki gibi ışınlanabilir

kenarda ateş hayaletide çarpıyorda
Grup kurma, şaman buff, ateş hayaleti engelli
bunlar önemli grup kurma ile şaman konusu halledildi de

izleyicinin ateş hayaleti çarpıyor
2.side hareket hızı -100 yapılıyor çar hareket edemiyor fakat düz vuruşla ilerliyor
3.sü ws sırasında adam öldürünce maç bitmiyor maç devam etmeye devam ediyor(arada sırada)
4. oyundan atmalar var(arada sırada) ışınlanma yaparken oyun yüklemenmesi yerine multihack deki gibi ışınlanabilir
Ateş hayaleti için yeni map yaptım markmt2 gibi bugün yarın paylaşırım
3. Sorun için o mapta ışınlanma yüzüğü kullanmayı engelle ekran açıkken ışınlanma yapmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri