HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tesekkurler elınde acaba kusaga sag tıklayınca otomatık kombınasyon pencereesıne yerlestırme fıxı varmı surukleyerek yerlestırebılıyorum pratık yolunu arıyorumMerhaba Arkadaşlar Bugün Kuşakla Biraz Gözüme Takılan,
Bi Ufak sorunu size paylaşmak istedim.
Ilk Hali
![]()
Düzenlenmiş Hali
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sash İcin Düzenlemedir.
Accelerde true false olayı var packet_infoda bi bak istersen oralaratesekkurler elınde acaba kusaga sag tıklayınca otomatık kombınasyon pencereesıne yerlestırme fıxı varmı surukleyerek yerlestırebılıyorum pratık yolunu arıyorum
bn motorla gezmekten kafayı sıyırıp hak tanımayan bi yobaz değilim yiğen okadar farkım olsun :EYa reis sende olmasan şu forumda başka beni samimi güldürücek adam yok
Hayırlı Kullanımlar güzel mesajın için teşekkürler.
Senin borçunu bu piyasa ödeyemez teşekkürlerbn motorla gezmekten kafayı sıyırıp hak tanımayan bi yobaz değilim yiğen okadar farkım olsun :E
seni tanıyanlar zaten + kazanır - kazanmaz 
Hayırlısı diyelim dost kazanmak kolay deil olursada bana ayak uydursun yeter :ESenin borçunu bu piyasa ödeyemez teşekkürlerseni tanıyanlar zaten + kazanır - kazanmaz
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)