Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[PYTHON] Yeni Target Info System | bykatil199

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zamanında bu guide denedim hocam reboot atıp oyundan çıkıp girdiğimizde düzeliyor bu olay sizde bi problem olmasın?
iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil mi

iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil mi
Estağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.
O açıdan yorum yapamıyorum :/

kEyaHf.png

Estağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.
O açıdan yorum yapamıyorum :/
bu zaten böyle kullanılmaz kullananda hatayı görene kadar kullanıcaktır hatta hatanın neyden kaynaklandıgını bile araştırıcaktır taki burdaki yorumları görene kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri