- Konular
- 407
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 8,443
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil miZamanında bu guide denedim hocam reboot atıp oyundan çıkıp girdiğimizde düzeliyor bu olay sizde bi problem olmasın?
- Konular
- 68
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 8mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 456
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 4,922
- DevLira
- 3
Estağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil mi
O açıdan yorum yapamıyorum :/
- Konular
- 407
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 178
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 8,443
- DevLira
- 9
bu zaten böyle kullanılmaz kullananda hatayı görene kadar kullanıcaktır hatta hatanın neyden kaynaklandıgını bile araştırıcaktır taki burdaki yorumları görene kadarEstağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.
O açıdan yorum yapamıyorum :/
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 57
- DevLira
- 0
Bende de gözükmüyor yapabildiniz mi çözüm bulabildiniz miKurulum uitarget.py açılır ve fonksiyon komple değiştirilir;
C++:
if app.ENABLE_SEND_TARGET_INFO:
class InfoBoard(ui.Board):
class ItemListBoxItem(ui.ListBoxExNew.Item)
bu dosyalar root ıcınde uitarget.pyde baktım ama bulamadımda
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 57
- DevLira
- 0
Bende bu dosya var aratınca bunu da buluyorum ama kodları değiştirip çalıştırınca ch ye giriyor mini map geliyor sonra bazen donuyor bazen oyundan atıyor. Düzgünce çalıştıramadım hiç.Bende de gözükmüyor yapabildiniz mi çözüm bulabildiniz mi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...