kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[PYTHON] Yeni Target Info System | bykatil199

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zamanında bu guide denedim hocam reboot atıp oyundan çıkıp girdiğimizde düzeliyor bu olay sizde bi problem olmasın?
iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil mi

iyide hocam bu çözümmü yani bunca iş bilen adamlarsınız hani rencide etmek gibi olmasında ilk verilen targette böyle bi problem yokken bunu düzenledikten sonra neden böyle bi problem olusuyor sizce cok sacma değil mi
Estağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.
O açıdan yorum yapamıyorum :/

kEyaHf.png

Estağfirullah ben o kadar derin bilmiyorum bazı şeyleri ki bunu artık kullanmıyorum.
O açıdan yorum yapamıyorum :/
bu zaten böyle kullanılmaz kullananda hatayı görene kadar kullanıcaktır hatta hatanın neyden kaynaklandıgını bile araştırıcaktır taki burdaki yorumları görene kadar

Kurulum uitarget.py açılır ve fonksiyon komple değiştirilir;

C++:

if app.ENABLE_SEND_TARGET_INFO:
class InfoBoard(ui.Board):
class ItemListBoxItem(ui.ListBoxExNew.Item)

bu dosyalar root ıcınde uitarget.pyde baktım ama bulamadımda
Bende de gözükmüyor yapabildiniz mi çözüm bulabildiniz mi

Bende de gözükmüyor yapabildiniz mi çözüm bulabildiniz mi
Bende bu dosya var aratınca bunu da buluyorum ama kodları değiştirip çalıştırınca ch ye giriyor mini map geliyor sonra bazen donuyor bazen oyundan atıyor. Düzgünce çalıştıramadım hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri