xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Client sourcede basit bir istek..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cegk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 818

cegk

Gerçekçi ol, imkasızı iste
Fahri Üye
TM Üye
Konular
748
Çözüm
5
Online süresi
2mo 26d
Reaksiyon Skoru
515
Altın Konu
37
TM Yaşı
16 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
272
MmoLira
2,336
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Filesim de Offline shop ekli.
Ekli olan ;

Game db ve pack tarafında tamamen ekli. ve Yang sınırı 2T Olarak ayarlı. Bu sistem de sınırsız yang bildiğim kadarıyla. (Pek aşina olmadığım için kusura bakmayın hatalardan dolayı)

Fakat iş yaptırdığımız arkadaş client source ye de eklemiş fakat o halini bize vermemiş.

İş yaptığımız arkadaş Exe'yi build edip verdiği için, o exe ile offline shop sistemi sorunsuz çalışıyor ama client sourcenin güncel halini vermediği için, bende ki client source yi build ettiğim de offlineshop ekli olmadığı için oyuna giremiyorum.

Ben kendim yapmayı denedim fakat 2 gün uğraş sonucunda beceremedim. Aldığım fikirler sonucunda bu üstte ki offline shop un yang sınırı yokmuş sanırım ve 2T olarak ayarlanması gerekiyormuş.

Eğer bilgili bi arkadaş varsa dosyaları aşşağı da ekledim, sistemi client sourceye ekleyip yang sınırını 2T olarak ayarlayıp tekrar upload edip verebilir mi acaba?

Source indirme linki :
Source V.T. :

NOT ;

Rar ın için de Client Source adında klasör ve içerisin de sistemin gerektirdiği
EterPythonLib ve UserInterface mevcut.
Bu klasörler de metin2 TC nin ayarlanması gereken dosyalar mevcut.
Ayrıca EterPythonLib ve UserInterface klasörlerin de bizim adında klasör mevcut. O bizim güncel kullandığımız Sourceler. (Ayarlanması gereken sourceler)

Üstte belirttiğim gibi bu sistemi client source tarafına 2T yang sınırı ile ekleyip tekrar link verebilir misiniz? Gerçekten çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
O yaptırdığınız arkadaş ücret ilemi yapmıştı bunu ?

Ücret ile yaptıysa sana ait olan sourceyi neden vermiyor ?
Yada Niye sourceni geri vermiyor :Karşılıkmı bekliyor

O yaptırdığınız arkadaş ücret ilemi yapmıştı bunu ?

Ücret ile yaptıysa sana ait olan sourceyi neden vermiyor ?
Yada Niye sourceni geri vermiyor :Karşılıkmı bekliyor

Valla hocam bizde anlamadık, sourceye pek hakim olmadığımız için güncel hali var sanıyoru build edince her şey ortaya çıktı kendisine de zaten ulaşamıyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri