Merhabalar,
Filesim de Offline shop ekli.
Ekli olan ;
metin2 tc'nin srcsinden sökülmüş offline shop sistemi çoğu arkadaş el altından satıyor diye paylaşıyorum bazı arkadaşlar kalkıp boş yere gönül koymasın gerek yok İndir VT skype; berke.cebeci7 Eldekileri dökmeye devam @BEST Production , post: 20080877, member: 2179418"]bu arada bu da...
forum.turkmmo.com
Game db ve pack tarafında tamamen ekli. ve Yang sınırı 2T Olarak ayarlı. Bu sistem de sınırsız yang bildiğim kadarıyla. (Pek aşina olmadığım için kusura bakmayın hatalardan dolayı)
Fakat iş yaptırdığımız arkadaş client source ye de eklemiş fakat o halini bize vermemiş.
İş yaptığımız arkadaş Exe'yi build edip verdiği için, o exe ile offline shop sistemi sorunsuz çalışıyor ama client sourcenin güncel halini vermediği için, bende ki client source yi build ettiğim de offlineshop ekli olmadığı için oyuna giremiyorum.
Ben kendim yapmayı denedim fakat 2 gün uğraş sonucunda beceremedim. Aldığım fikirler sonucunda bu üstte ki offline shop un yang sınırı yokmuş sanırım ve 2T olarak ayarlanması gerekiyormuş.
Eğer bilgili bi arkadaş varsa dosyaları aşşağı da ekledim, sistemi client sourceye ekleyip yang sınırını 2T olarak ayarlayıp tekrar upload edip verebilir mi acaba?
Source indirme linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
Source V.T. :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna
ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT ;
Rar ın için de Client Source adında klasör ve içerisin de sistemin gerektirdiği
EterPythonLib ve UserInterface mevcut.
Bu klasörler de metin2 TC nin ayarlanması gereken dosyalar mevcut.
Ayrıca EterPythonLib ve UserInterface klasörlerin de bizim adında klasör mevcut. O bizim güncel kullandığımız Sourceler. (Ayarlanması gereken sourceler)
Üstte belirttiğim gibi bu sistemi client source tarafına 2T yang sınırı ile ekleyip tekrar link verebilir misiniz? Gerçekten çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..