Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aradıgı Makina Özellikleri : Anlık 2500 oyuncuyu rahat taşıyabilecek bir makina olsun istiyorum.
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyat konusunda herhangi bir sıkıntım yok yeter ki sorunsuz bir files olsun.
İstediği Kurulum Özellikleri : 1-120 Offical TR tipi server.
YS Belgesi No; Kesinlikle istiyorum.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : taylantunc8@gmail.com ve ya Skype: live:ea5a0a2a0c4db4ac
Eklemek İstedikleriniz : 1-120 TR Tipi offical bir server kurmak istiyorum fakat piyasadaki server fileslar cok dandik neredeyse tüm sunuculara baktım özel olarak eklemek istediğim bir kaç şey var tabii ücretini size ödeyeceğim. Bol metinli ve Zodyakların,kyanitlerin,jotunun aktif oldugu ticaret camının olduğu sıkıntısız bir server filesi olan ve ya yapabilecek olan varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyat konusunda herhangi bir sıkıntım yok yeter ki sorunsuz bir files olsun.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : taylantunc8@gmail.com ve ya Skype: live:ea5a0a2a0c4db4ac
Eklemek İstedikleriniz : 1-120 TR Tipi offical bir server kurmak istiyorum fakat piyasadaki server fileslar cok dandik neredeyse tüm sunuculara baktım özel olarak eklemek istediğim bir kaç şey var tabii ücretini size ödeyeceğim. Bol metinli ve Zodyakların,kyanitlerin,jotunun aktif oldugu ticaret camının olduğu sıkıntısız bir server filesi olan ve ya yapabilecek olan varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.
Ekledim.
Merhabalar,
Sitemizi ziyaret ederek paketlerimize göz atabilirsiniz.

Anasayfa | Hakkımızda | Hosting & Vds | Metin2 Sunucusu | Domain | İletişim
Firma Ünvanımız : BİRSOR BİLİŞİM HİZMETLERİ TİC. LTD
Web Sitemiz : www.birsorbilisim.com
Skype Adresimiz : info@birsorbilisim.com
Telefon : 0 (850) 840 52 25
Mail Adresimiz : info@birsorbilisim.com
Vergi Dairesi : Kocasinan
Vergi No : 1781155798
Sitemizi ziyaret ederek paketlerimize göz atabilirsiniz.

Anasayfa | Hakkımızda | Hosting & Vds | Metin2 Sunucusu | Domain | İletişim
Firma Ünvanımız : BİRSOR BİLİŞİM HİZMETLERİ TİC. LTD
Web Sitemiz : www.birsorbilisim.com
Skype Adresimiz : info@birsorbilisim.com
Telefon : 0 (850) 840 52 25
Mail Adresimiz : info@birsorbilisim.com
Vergi Dairesi : Kocasinan
Vergi No : 1781155798
Böyle bi filesli bi bilişim & Firma bulursan elini öp alnına koyAradıgı Makina Özellikleri : Anlık 2500 oyuncuyu rahat taşıyabilecek bir makina olsun istiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)