Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

1 - 120 offical TR Tipi Files olan sunucu arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EliteMyth2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 801

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aradıgı Makina Özellikleri : Anlık 2500 oyuncuyu rahat taşıyabilecek bir makina olsun istiyorum.
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyat konusunda herhangi bir sıkıntım yok yeter ki sorunsuz bir files olsun.

İstediği Kurulum Özellikleri : 1-120 Offical TR tipi server.
YS Belgesi No; Kesinlikle istiyorum.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : taylantunc8@gmail.com ve ya Skype: live:ea5a0a2a0c4db4ac
Eklemek İstedikleriniz : 1-120 TR Tipi offical bir server kurmak istiyorum fakat piyasadaki server fileslar cok dandik neredeyse tüm sunuculara baktım özel olarak eklemek istediğim bir kaç şey var tabii ücretini size ödeyeceğim. Bol metinli ve Zodyakların,kyanitlerin,jotunun aktif oldugu ticaret camının olduğu sıkıntısız bir server filesi olan ve ya yapabilecek olan varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.

Aradıgı Makina Özellikleri : Anlık 2500 oyuncuyu rahat taşıyabilecek bir makina olsun istiyorum.
Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyat konusunda herhangi bir sıkıntım yok yeter ki sorunsuz bir files olsun.

İstediği Kurulum Özellikleri : 1-120 Offical TR tipi server.
YS Belgesi No; Kesinlikle istiyorum.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : taylantunc8@gmail.com ve ya Skype: live:ea5a0a2a0c4db4ac
Eklemek İstedikleriniz : 1-120 TR Tipi offical bir server kurmak istiyorum fakat piyasadaki server fileslar cok dandik neredeyse tüm sunuculara baktım özel olarak eklemek istediğim bir kaç şey var tabii ücretini size ödeyeceğim. Bol metinli ve Zodyakların,kyanitlerin,jotunun aktif oldugu ticaret camının olduğu sıkıntısız bir server filesi olan ve ya yapabilecek olan varsa benimle iletişime geçerlerse sevinirim.
Böyle bi filesli bi bilişim & Firma bulursan elini öp alnına koy :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri