Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TR TİPİ FİLES İLE ORTA EMEK SERVER HASRETİ

1907outo

Level 1
Üye
Konular
8
Online süresi
20h 50m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
71
MmoLira
425
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler başlıkta da belirttiğim gibi, tr filesın aynısı veya benzeri olup basitleştirilmiş şekli neden hiç açılmıyor?

Eskiden 1-120 sunucular açılırdı yüksek userleri olurdu, kimse istemiyor mu orta emek olan güzel bir server?

Şöyle başladıktan 2-3 hafta sonra itemler yapılsa, vs ler atılsa ulaaaan...

Ciddi anlamda aşırı özlüyorum şu tr tipi orta emek serverleri, hem yohara cart curtta sarıyor bence, yüksek userli kolaylaştırılmış tr tipi server... Var bir hayalimiz.

İnsanlar artık sıkıldı galiba normalde güzel serverler oluyor ama artık herkes ve her şey para olmuş herkes bir wslik dönüşümlü pvp açıp parayı vurma derdinde hata bazı sunucular artık bu işi sezona döktü herkes para derdinde oyuncuda server sahibide.

İnsanlar artık sıkıldı galiba normalde güzel serverler oluyor ama artık herkes ve her şey para olmuş herkes bir wslik dönüşümlü pvp açıp parayı vurma derdinde hata bazı sunucular artık bu işi sezona döktü herkes para derdinde oyuncuda server sahibide.
Evet kral doğru söylüyorsun, eskiden tadı tuzu vardı eğlencesi vardı. Şimdi herşey para olmuş...

aynı dertten müzdarip biri olarak kollarımı sıvayıp ben dediğin tarzda bir server açtım. şu an hala düzenleme aşamasındayım. hazır böyle bir konu varken sorayım, orta-emek server'de şebnemler satıcıda olmalı mı? fiyatları nasıl olmalı? incelemek ve fikir alışverişi yapmak isterim, çünkü aynı kafaya sahibiz :)) burdan bir bakıp bana dönüş yapabilirsen çok sevinirim, tek başına zor başkalarının da fikirlerini almak lazım.

aynı dertten müzdarip biri olarak kollarımı sıvayıp ben dediğin tarzda bir server açtım. şu an hala düzenleme aşamasındayım. hazır böyle bir konu varken sorayım, orta-emek server'de şebnemler satıcıda olmalı mı? fiyatları nasıl olmalı? incelemek ve fikir alışverişi yapmak isterim, çünkü aynı kafaya sahibiz :)) burdan bir bakıp bana dönüş yapabilirsen çok sevinirim, tek başına zor başkalarının da fikirlerini almak lazım.
Reisim bana göre 1-99 eski bir sistem mesela. Ben şuan ki TR'nin sistemlerinde ama daha kolay versiyonu düşünüyorum. Server açma işleriyle ilgiliysen discord üzerinden bir muhabbet edelim seninle akşam. Kafamda çok deli dehşet işler var, fikir babası olmak ve öyle bir sunucuda da oynamaktan keyif duyarım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri