-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

CH AÇIK GÖRÜNÜYOR OYUNA GİRMİYOR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedTroller
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba

Yukarıdaki videoya istinaden serveri online olarak kurdum. Putty filezilla gibi programlara başka bilgisayarlardan erişim sağlanıyor herhangi bir sorun yok. Oyun için gerekli tüm portlarda açık ve herhangi bir problemde yok fakat ssh üzerinden oyuna start veriyorum. Benim local pcde herhangi bir sorun olmadan oyuna girebiliyorum. Başka bir bilgisayarda ise chler açık görünüyor ama oyuna girmiyor. Serverda bakım questi olduğundan onu pasif yaparak yine dedim ama değişen birşey olmadı. Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:
Merhaba

Yukarıdaki videoya istinaden serveri online olarak kurdum. Putty filezilla gibi programlara başka bilgisayarlardan erişim sağlanıyor herhangi bir sorun yok. Oyun için gerekli tüm portlarda açık ve herhangi bir problemde yok fakat ssh üzerinden oyuna start veriyorum. Benim local pcde herhangi bir sorun olmadan oyuna girebiliyorum. Başka bir bilgisayarda ise chler açık görünüyor ama oyuna girmiyor. Serverda bakım questi olduğundan onu pasif yaparak yine dedim ama değişen birşey olmadı. Konu hakkında bilgisi olan varmı?

Anladıgım kadarıyla Localhost Dan server Kuruyorsun
Baska bilgisiyarın girmesini istiyorsun

Bu olmaz Dedicated sunucu almanız gereklidir...

Anladıgım kadarıyla Localhost Dan server Kuruyorsun
Baska bilgisiyarın girmesini istiyorsun

Bu olmaz Dedicated sunucu almanız gereklidir...
Sorunu hallettim. Şuanda localhosta olmasına rağmen arkadaşım oyuna girebiliyor.

Sorunu bulmamda yardımcı olan video sahibine teşekkür ediyorum(Sorun 1 portu eksik açmışım).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri