mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Metin2 Pvp Server Kurma Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan X-Nick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 872

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar,
Evde ki bilgisayarıma Metin2 serveri kuruyorum.
1) Virtualbox dan giriş sağlıyorum.
2) Putty den giriş sağlıyorum.
3) Nacivattan giriş sağlıyorum.
4) Wsncp den giriş sağlıyorum.
5 ve sonra olarak root.epk ve eix düzenliyorum ama oyuna giriş yapamıyorum sebebi nedir acaba IP adresini doğru giriyorum.

Kullanmaya çalıştığın filesin cd /usr/game/channel1 yada channel1 ve game 99 hangi dizinde ise orada bulunan config dosyalarına ip adresini yazmalısın.
1 ch açmak istiyorsan channel1 ve game 99
Çok ch açmak için açmak istediğin chler ve game 99 klasörlerindeki config dosyalarına adminip vs alanlara ip adresini yaz.
Bazı fileslerde db ve auth klasörlerinde de ip yazman gerekiyor.
Eğer oralarda ip yazdın ise veya ip yazacak alan yok ise root.eix root.epk açarak serverinfo.py dosyasına tekrar bir göz at be ip adresini gir. Ayrıca root dosyasında dates.py dosyası var ise oraya da ip adresini gir.
Eğer sorun hala devam ediyorsa .py dosyalarını açtığın notepad vs proğramların Türkçe karakter algılamasını kapatmalısın.

Kullanmaya çalıştığın filesin cd /usr/game/channel1 yada channel1 ve game 99 hangi dizinde ise orada bulunan config dosyalarına ip adresini yazmalısın.
1 ch açmak istiyorsan channel1 ve game 99
Çok ch açmak için açmak istediğin chler ve game 99 klasörlerindeki config dosyalarına adminip vs alanlara ip adresini yaz.
Bazı fileslerde db ve auth klasörlerinde de ip yazman gerekiyor.
Eğer oralarda ip yazdın ise veya ip yazacak alan yok ise root.eix root.epk açarak serverinfo.py dosyasına tekrar bir göz at be ip adresini gir. Ayrıca root dosyasında dates.py dosyası var ise oraya da ip adresini gir.
Eğer sorun hala devam ediyorsa .py dosyalarını açtığın notepad vs proğramların Türkçe karakter algılamasını kapatmalısın.

dediğiniz gibi yaptım ama Clientten girmek istediğim zaman oyun ya sunucuya bağlanıyorda kalıyor yada bağlanırken hata uyarısı veriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri