HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
cheat engine hike yapmaya calisiyorum onemli bir sorunum var bilinmeyen degerleri bulamiyorum acil lutfen biri yardim edebilir mi lutfen
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
medem kimse bildigi biseyi sir gibi sakliyor sonra biri acikladi mi herkez yaymaya basliyor bana yardim edebilecek bi allah'ın kulu yok mu
medem kimse bildigi biseyi sir gibi sakliyor sonra biri acikladi mi herkez yaymaya basliyor bana yardim edebilecek bi allah'ın kulu yok mu
konuyu biraz açarsan yadımcı olabilirimcheat engine hike yapmaya calisiyorum onemli bir sorunum var bilinmeyen degerleri bulamiyorum acil lutfen biri yardim edebilir mi lutfen
bilinmeyen değer ? @J3uRuSsK
geri donusunuz icin teşekkkürler ben metin2 bilinmeyen degerleri aramak istiyorum misal oto toplama yada izledigim bazi videolarda wallhack filan yapiyorlar hep bilinen kesin degerden yapiyorlar ama ben kendim istedigim degerleri bulmak istiyorum misal oto toplama bu bilinmeyen degerleri ararken artan ve azalan yada degisen ve degismiyen degerler hangi yoldan gitmem gerekiyor acemi oldugum icin cozemedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)