noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Hax4Metin2 Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pardon arkadaş sürekli gelip burda ağlıyorsun yok öyle yok böyle diyerek mi saygı yaptı ? Ben kemik atmadım diyince mi saygısızlık yaptım ? Kaldıki ben sizinle gayet saygı çerçevesinde konuşup hile hakkında bilgi alıyordum ? Size ters birşey yazdım mı ? Arkadaşın ilk yazdığı mesaja bile cevap vermedim muhattap olup tartışma çıkarmamak için . 2. yazınca artık ben cevap attım.
Arkadaş sana 3 gündür gelip ağlıyorsun dedi nerede saygısını bozmuş? benimle saygı çerçevesinde konuşsan da daha gruba gireli 10dk olmadan kimseye 'sana kemik atan olmadı' diyemezsin ki zaten o arkadaş sana yardımcı olmaya çalışan birisiydi belki üslubunu bozmak yerine derdini anlatsan oda sana artılarımızdan bahsederdi.

Tekrar etmek gibi oluyor ama . Arkadaş benim yazdığım şeye direk 3 gündür burda ağlıyorsun dedi. Ben tartışma yaşamamak adına ona hiç bir şey yazmadım. Sonra kendisi tekrardan bir şey yazdı . Yardımcı olmak adınada yazmadı gayet açık bir şekilde yine satıştı.
Peki bu 3 gündür olayına neden tepki göstermedin? Gerçekten 3 gündür gelip fiyatlardan mı yakınıyordun? yoksa gerçekliği yok mu? belki arkadaş seni birisiyle karıştırdı yada sen 3 gündür farklı hesaplarla gelip fiyatlardan bahsediyorsun?
Bu olaydan hemen sonra hax4 sitesinde olan fiyatlar hakkında saçma sapan mesajlar neydi?

3 gün önce v.s gelmedim. Dahası 1-2 hafta önce gelip sorduğum serveri tekrar sormuştum. O zaman yine vipdi server. Sonrasında 15 gün sonra serverleri vip den çıkarma gibi bir durumunuz oluyormuş onun için tekrar sordum. Ve evet fiyatlarını fazla geldiği için öyle bir tepki verdim sonrasında sizinle düzgün bir şekilde fiyatın neden yüksek olduğunu tartışıyordum. Kullandığım x hilede sizin 4/1 fiyatı ödüyorum ama haftalardır destek gelmiyor. Bu sebebten size yöneldim. Ve sırf hızlı cevabınız için bir kaç soru sorup onun sonucunda hileyi alıp almamaya karar verecektim. Ben daha cevabı yazamadan siz beni banladınız.

Ufak bir tavsiyem.
Banı kaldırın oradan konuşmaya devam edelim . Sonuç alamazsak tekrardan banlayın.
Madem 3 gün önce v.s gelmedin bunu orada neden söylemedin?

sonrasında sizinle düzgün bir şekilde fiyatın neden yüksek olduğunu tartışıyordum
Aslında olan;
Fiyatlar az değil mi ya 300 - 400 yapsaydınız?

Ufak bir tavsiyem.
Banı kaldırın oradan konuşmaya devam edelim . Sonuç alamazsak tekrardan banlayın.
Grubumuzda insanlara yardımcı olmaya çalışan üyemiz hakkında söylediğin ağır bir söz var bu büyük bir sıkıntı.

Siz ya okumuyorsunuz yada robot gibi takmışsınız.

1.
Tartışma yaşamamak için konuyu uzatmadım görmezdim geldim diyorum hala aynı yere dönüyorsunuz.
2.
Yazıda zaten yazmışım sonrasında sizinle düzgün bir şekilde konuştum die. Siz hala tekrar yapıyorsunuz. Öncesine dönüyorsunuz.
3.
Laf atarak yardımcı olunuyorsa. Benim attığım laf ile arkadaşa daha iyi yardımcı olmam gerekiyor o zaman.
Neyin ne zaman olduğun tam hatırlayamam da discord'da konuştuklarımızdan niyetinizin kötü olduğunu çıkarttım ve banladım ve açmayı düşünmüyorum.

Yorumları sildim . Sizde silebilirsiniz.
Şunu belirteyim ama kötü niyetli olsam evde 5 telefon 3 pc var her türlü tekrar girip bir şeyler yapardım ama hiç bir şekilde art niyet etmeden burada saatlerdir kendimi açıklamıştım.

Kolay gelsin iyi satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri