- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 452
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaş sana 3 gündür gelip ağlıyorsun dedi nerede saygısını bozmuş? benimle saygı çerçevesinde konuşsan da daha gruba gireli 10dk olmadan kimseye 'sana kemik atan olmadı' diyemezsin ki zaten o arkadaş sana yardımcı olmaya çalışan birisiydi belki üslubunu bozmak yerine derdini anlatsan oda sana artılarımızdan bahsederdi.Pardon arkadaş sürekli gelip burda ağlıyorsun yok öyle yok böyle diyerek mi saygı yaptı ? Ben kemik atmadım diyince mi saygısızlık yaptım ? Kaldıki ben sizinle gayet saygı çerçevesinde konuşup hile hakkında bilgi alıyordum ? Size ters birşey yazdım mı ? Arkadaşın ilk yazdığı mesaja bile cevap vermedim muhattap olup tartışma çıkarmamak için . 2. yazınca artık ben cevap attım.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 452
- DevLira
- 0
Peki bu 3 gündür olayına neden tepki göstermedin? Gerçekten 3 gündür gelip fiyatlardan mı yakınıyordun? yoksa gerçekliği yok mu? belki arkadaş seni birisiyle karıştırdı yada sen 3 gündür farklı hesaplarla gelip fiyatlardan bahsediyorsun?Tekrar etmek gibi oluyor ama . Arkadaş benim yazdığım şeye direk 3 gündür burda ağlıyorsun dedi. Ben tartışma yaşamamak adına ona hiç bir şey yazmadım. Sonra kendisi tekrardan bir şey yazdı . Yardımcı olmak adınada yazmadı gayet açık bir şekilde yine satıştı.
Bu olaydan hemen sonra hax4 sitesinde olan fiyatlar hakkında saçma sapan mesajlar neydi?
- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 452
- DevLira
- 0
Madem 3 gün önce v.s gelmedin bunu orada neden söylemedin?3 gün önce v.s gelmedim. Dahası 1-2 hafta önce gelip sorduğum serveri tekrar sormuştum. O zaman yine vipdi server. Sonrasında 15 gün sonra serverleri vip den çıkarma gibi bir durumunuz oluyormuş onun için tekrar sordum. Ve evet fiyatlarını fazla geldiği için öyle bir tepki verdim sonrasında sizinle düzgün bir şekilde fiyatın neden yüksek olduğunu tartışıyordum. Kullandığım x hilede sizin 4/1 fiyatı ödüyorum ama haftalardır destek gelmiyor. Bu sebebten size yöneldim. Ve sırf hızlı cevabınız için bir kaç soru sorup onun sonucunda hileyi alıp almamaya karar verecektim. Ben daha cevabı yazamadan siz beni banladınız.
Ufak bir tavsiyem.
Banı kaldırın oradan konuşmaya devam edelim . Sonuç alamazsak tekrardan banlayın.
Aslında olan;sonrasında sizinle düzgün bir şekilde fiyatın neden yüksek olduğunu tartışıyordum
Fiyatlar az değil mi ya 300 - 400 yapsaydınız?
Grubumuzda insanlara yardımcı olmaya çalışan üyemiz hakkında söylediğin ağır bir söz var bu büyük bir sıkıntı.Ufak bir tavsiyem.
Banı kaldırın oradan konuşmaya devam edelim . Sonuç alamazsak tekrardan banlayın.
- Konular
- 11
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 101
- MmoLira
- 452
- DevLira
- 0
Neyin ne zaman olduğun tam hatırlayamam da discord'da konuştuklarımızdan niyetinizin kötü olduğunu çıkarttım ve banladım ve açmayı düşünmüyorum.Siz ya okumuyorsunuz yada robot gibi takmışsınız.
1.
Tartışma yaşamamak için konuyu uzatmadım görmezdim geldim diyorum hala aynı yere dönüyorsunuz.
2.
Yazıda zaten yazmışım sonrasında sizinle düzgün bir şekilde konuştum die. Siz hala tekrar yapıyorsunuz. Öncesine dönüyorsunuz.
3.
Laf atarak yardımcı olunuyorsa. Benim attığım laf ile arkadaşa daha iyi yardımcı olmam gerekiyor o zaman.
- Konular
- 93
- Online süresi
- 1d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,069
- DevLira
- 0
Yorumları sildim . Sizde silebilirsiniz.
Şunu belirteyim ama kötü niyetli olsam evde 5 telefon 3 pc var her türlü tekrar girip bir şeyler yapardım ama hiç bir şekilde art niyet etmeden burada saatlerdir kendimi açıklamıştım.
Kolay gelsin iyi satışlar.
Şunu belirteyim ama kötü niyetli olsam evde 5 telefon 3 pc var her türlü tekrar girip bir şeyler yapardım ama hiç bir şekilde art niyet etmeden burada saatlerdir kendimi açıklamıştım.
Kolay gelsin iyi satışlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...