NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Hax4Metin2 Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam, tekrar denediğimde f1sh botu çalıştırabildim.1 saat sonra ban yedim. Teşekkürler.
Zaten 2 kuruşluk pvp lerde hile kullanmak için 60 liraları isteyenlere güvenmek benim hatamdı.Eskiden 2 dll paylaşırlardı enjekte eder takılırdık.Şimdi sizin elinize kaldı sanırım.Ne dll paylaşan yok.Sizin de ücretsiz kısmınızla sadece hızlı yürünüyor zaten başka bi işe yaramıyor :D Balık botu ile de ban yiyiyosun.Nerden baksan güzel.

Kazanıyormusunuz bilmiyorum.Şahsi fikrim zerre haketmediğiniz üzerine.Umarım eski nesil dll paylaşırda şu yeni nesillerden bi kurtuluruz. Kolay gelsin iyi forumlar.

Fikrinizi belirttiginiz icin tesekkurler, tekrar gorusmemek uzere, iyi gunler dilerim.

Hocam bu nasıl bir şey ban anlamadım. Siteye giriyorum üye oluyorum 2 dakika sonra Cloudflare benim IP adresimi banlıyor.
Amaç nedir yani? Anlam veremedim.

Ayrıca launcher açılacak gibi olup direk kapanıyor. Giriş yapma kısmı gelmiyor.

Hocam bu nasıl bir şey ban anlamadım. Siteye giriyorum üye oluyorum 2 dakika sonra Cloudflare benim IP adresimi banlıyor.
Amaç nedir yani? Anlam veremedim.

Ayrıca launcher açılacak gibi olup direk kapanıyor. Giriş yapma kısmı gelmiyor.

Rahatsizlik icin ozur dilerim, ddos'a onlem olarak bu tur bir yontem kullaniyoruz birkac dk icerisinde ayni ipden gelen istek sayisi belli sayiyi gecerse otomatik banliyor birkac saatligine.

Launcher'a gelecek olursak ip adresin banlandigi icin bu sorunu yasiyorsun. Modem resetleyerek ip adresini degistirebilirsin yada birkac saat sonra tekrar deneyebilirsin.

Rahatsizlik icin ozur dilerim, ddos'a onlem olarak bu tur bir yontem kullaniyoruz birkac dk icerisinde ayni ipden gelen istek sayisi belli sayiyi gecerse otomatik banliyor birkac saatligine.

Launcher'a gelecek olursak ip adresin banlandigi icin bu sorunu yasiyorsun. Modem resetleyerek ip adresini degistirebilirsin yada birkac saat sonra tekrar deneyebilirsin.
Tamamdır teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri