Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Server Files! | Böyle Files Piyasada Yok! | Tüm Dosyaları Verildi! | Kostüm. Saç Stili Giydirmeli Afrodit Eklendi (All Fix) !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tartışma içerikli yorumlar silinmiştir.
Lütfen devam etmeyin.
Konu başlığı yanlış kelimeler içermekte.

Tüm dosyalar verildi yazıyor fakat tüm dosyalar konuya dahil değil.

İyi forumlar.

İyi forumlar.
Srcde dahil farklı paketlenmiş. Sonuçta onlarda verildi. Sözüm İşim Kurnazlığında Olanlara; Bu işten anlayansanız srcyide paketten halledersiniz.
İyi Forumlar.

Son düzenleme:

İyi forumlar.
Haklı src yazıyor fakat dosyalar içerisinde yok filese çöp dememin sebebi src olmaması srcsiz files kime sorarsanız sorun çöpdür kaynak dosyasız files files değildir yani paylaşırken bunu bildirebilir not olarak ekleyebilirdin sana çamurda atmak istemedim atsam alman forumlarından alıp burda paylaşıyor gibi sözcükler kullanırdım efendim @Nulled iyi forumlar.

İyi forumlar.

Konu sahibi istediği dosyaları paylaşıp, başlığı istediği şekilde yapabilir. ( hakaret, küfür, vb.hariç) Biz buna karışamayız bu şekilde kullanmak isteyenler kullanabilir. Kullanmak istemeyen ise kullanmaz.

Haklı src yazıyor fakat dosyalar içerisinde yok filese çöp dememin sebebi src olmaması srcsiz files kime sorarsanız sorun çöpdür kaynak dosyasız files files değildir yani paylaşırken bunu bildirebilir not olarak ekleyebilirdin sana çamurda atmak istemedim atsam alman forumlarından alıp burda paylaşıyor gibi sözcükler kullanırdım efendim @Nulled iyi forumlar.

Eğer bu filese emek verilmiş ise " çöp " şeklinde konuşmanız hiç etik değil.
İnsanların emeği değersiz olabilir fakat verilen emek karşıdaki kişinin anladığı kadardır.

Konu uzamasın rica ediyorum.

@Nulled arkadaşın güzel hatrı için filesi indirip dosya upload a yükledim linkleri buraya bırakıyorum indirmek isteyen indirsin oda konuya ekler diğerr linkleri

client :

VDI :

VID GUNCELLEME :

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri