Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba çalışmalarınız için çok teşekkür ederim. Şöyle bir problemle karşılaşmaktayım. Rica etsem yalnızca .xml dosyasının linkini vermeniz mümkün mü? Windows 10 .exe yi engelliyor ne yazık ki. Manuel yüklemek isteyenler için .xml dosyanısını ayrı vermek güzel olurdu. Teşekkürler.

4prBYq.jpg

Bilgisayara geçtiğimde ayrı olarak upload edeyim fakat kurulum yapana kadar güvenlik duvarını iptal etseniz exe ile kurulum daha sağlıklı olacaktır. Yama herhangi bir virüs veya yazararlı yazılın bulundurmuyor.

Bilgisayara geçtiğimde ayrı olarak upload edeyim fakat kurulum yapana kadar güvenlik duvarını iptal etseniz exe ile kurulum daha sağlıklı olacaktır. Yama herhangi bir virüs veya yazararlı yazılın bulundurmuyor.

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Tabi ki yamada herhangi bir virüs veya zararlı yazılım olmadığının farkındayım. Fakat güvenlik duvarını da iptal etmek istemiyorum. Sizi yormak istemesem de ayrı upload etmenizi bekleyeceğim. Rahatsızlık verdim kusura bakmayın.

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Tabi ki yamada herhangi bir virüs veya zararlı yazılım olmadığının farkındayım. Fakat güvenlik duvarını da iptal etmek istemiyorum. Sizi yormak istemesem de ayrı upload etmenizi bekleyeceğim. Rahatsızlık verdim kusura bakmayın.

Yok ne kusuru est. 10 dakikalık iş. :)

Bu exe'den çıkan tüm dosyaların rar hali:

Buda sadece .xml dosyası:

Keyifli oyunlar dilerim. :)

Çok teşekkürler emeği geçen bütün arkadaşlara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri